Nieuwe ‘#LikeMe’-reeks speelt zich af in praktijkschool in Middelkerke, met opvallende bijrollen voor Luc Appermont en Bart Kaëll

Het vernieuwde ‘#LikeMe’ focust op Mia die samen met haar 2 mama’s naar Middelkerke verhuist om er Mode te studeren. Afwachten of "’#LikeMe’ aan zee" een even grote springplank vormt voor de piepjonge cast als de eerste seizoenen waren voor pakweg Pommelien Thijs en Camille. De jonkies krijgen alvast het gezelschap van doorwinterde bv’s als Luc Appermont en Bart Kaëll. 

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw krijgt Brugse school te maken met verontrustende beelden op sociale media: “Leerlinge meegenomen ter verhoor”

De politie rukte maandag uit naar de middelbare school Maricolen in centrum Brugge. Eerder die dag werden enkele verontrustende berichten onderschept. “De minderjarige leerling werd meegenomen ter verhoor”, zegt Lien Depoorter. Opvallend: afgelopen vrijdag kwam de politie nog ter plaatse in een andere Brugse school nadat een ex-leerling ook daar verontrustende berichten deelde op sociale media.

Lees meer »

Inge Reyntjens schuldig bevonden aan moord op zus Heidi

Een Antwerpse assisenjury heeft Inge Reyntjens (56) donderdag, na ruim vier uur beraadslaging, schuldig bevonden aan de moord op haar verstandelijk beperkte zus Heidi Reyntjens (49). Het slachtoffer verdronk vijf jaar geleden door haar toedoen in het kanaal Dessel-Schoten in Turnhout. Inges ex-vriendin Daisy V.M. (42) werd vrijgesproken, zoals het openbaar ministerie ook had gevorderd.

Lees meer »

Brazilië neemt miljoenen in beslag van bedrijven Elon Musk

In Brazilië heeft een rechter van het Hooggerechtshof de overdracht bevolen van ruim 3 miljoen dollar van rekeningen van bedrijven van X-topman Elon Musk naar de Braziliaanse overheid. Het geld staat geblokkeerd op rekeningen van sociaalnetwerkbedrijf X en satellietbedrijf Starlink.

Lees meer »

Wij staan erbij en kijken ernaar…

De meest gehoorde opmerking tijdens de tv-debatten dit weekend, was dat "verklaringen voor de camera" de regeringsonderhandelingen niet vooruithelpen. Doordat geen enkele politicus de onderhandelingen wil doen mislukken, is het logisch dat er niet uit de biecht wordt geklapt. En bij de Vlaamse onderhandelingen klinkt het bovendien unisono dat een regering mogelijk moet zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Lees meer »

Oppositie Heuvelland : “Geschrokken van inhoud van het frauderapport”

En week na de tumultueuze gemeenteraad van 9 september hebben alle raadsleden het frauderapport van Audit Vlaanderen dan toch in de bus gekregen. De oppositiefracties zijn alvast geschrokken van de inhoud ervan. “Het is duidelijk dat er in de voorbije bestuursperiode onregelmatigheden zijn gebeurd, en het is nu aan het gemeentebestuur om die recht te zetten.” Volgens burgemeester Wieland De

Lees meer »

60 procent van de Belgen woont te ruim volgens KBC

Bijna 60 procent van de Belgen woont in een woning die te groot is voor hun huidige behoeften, wat dubbel zo hoog is als het Europese gemiddelde. Dat blijkt uit een studie van KBC, gepubliceerd in De Tijd. KBC voorspelt dat tegen 2050 ongeveer 330.000 extra appartementen nodig zullen zijn om een grote mismatch tussen vraag en aanbod op de

Lees meer »

‘Bad boy for life’ blijkt pijnlijk correct: hoe invloedrijke rapper Sean ‘Diddy’ Combs een seksueel roofdier werd

Ooit was hij een van de meest invloedrijke muziekmagnaten, maar nu ziet Sean Combs (54) – beter bekend als Diddy – zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing na maandenlang onderzoek door de FBI. Eerder werd hij ook al door een tiental vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en drogering. Iets

Lees meer »

Mooie nazomer op komst: hoe warm wordt het? En hoelang kunnen we ervan genieten?

Terwijl Centraal-Europa wordt getroffen door overvloedige neerslag en zelfs sneeuw in de Alpen, evolueert het weerbeeld in West-Europa naar een nazomerse variant. Later deze week is zelfs een zomerse 25 °C mogelijk. Maar waar komt dit zomerse weerbeeld plots vandaan? Hoe warm zal het worden? En hoelang mogen we van deze nazomer genieten? Weeranalist Nicolas Roose duikt in de weerkaarten.

Lees meer »