LIVE ANDERLECHT-GENK (20u). Raad van bestuur bij Anderlecht, voorafgaand aan topper tegen Genk

Anderlecht onder hoogspanning. Na een nieuwe slappe vertoning tegen Westerlo morren de paars-witte fans steeds luider. Anderlecht ontvangt om 20u in een inhaalwedstrijd ploeg-in-vorm Racing Genk en kan dus maar beter winnen. In de vooravond staat er ook nog een raad van bestuur gepland. 

Meer krantenkoppen in België

Ledverlichting langs stuk Groene 62

Langs de Groene 62 is sinds kort nieuwe ledverlichting actief. Let wel, het gaat over een deel van het traject, niet over de gehele lengte van de route.
The post Ledverlichting langs stuk Groene 62 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweerman sterft tijdens interventie in Oostenrijk – Meer dan meter sneeuw leidt tot lawinegevaar in Beierse Alpen

In Oostenrijk is een brandweerman tijdens een interventie om het leven gekomen. Dat meldt de gouverneur van de deelstaat Neder-Oostenrijk. De dodentol van cycloon Boris komt zo op zeven te staan. Roemenië is voorlopig het zwaarst getroffen met vijf doden, in Tsjechië is sprake van vier vermisten. Ook in Polen viel een dodelijk slachtoffer. Nog in Oostenrijk raakte een wandelaar

Lees meer »

Man die doodgeschoten werd in Dendermonde, had vermoedelijk een psychose: wat is dat?

De man die door de politie in Dendermonde doodgeschoten is, zou een psychose gehad hebben. "Dat is een situatie van complete overspoeling waarbij patiënten binnenkomende prikkels niet meer kunnen verwerken en de realiteit anders gaan interpreteren", zegt psychiater Kirsten Catthoor. Een heftige ervaring die ook risico’s kan inhouden voor de patiënt en de omgeving. "Betere samenwerking tussen de geestelijke gezondheidszorg

Lees meer »

Koppel riskeert monsterboete van maar liefst 528.000 euro voor het onderbrengen van gastarbeiders in ongeschikte kamers: “Nooite onze bedoeling”

Een bouwbedrijf uit Kortemark riskeert een monsterboete van maar liefst 528.000 euro omdat de zaakvoerders gastarbeiders onderbrachten in kamers die daar niet voor geschikt waren. Het koppel achter het bedrijf was zich naar eigen zeggen van geen kwaad bewust. “Het was nooit onze bedoeling om mensen in ongeschikte panden onder te brengen.”
The post Koppel riskeert monsterboete van maar

Lees meer »

“Ik wist niet dat ze in Kopenhagen wakker lagen van Kortrijk”: West-Vlaams restaurant heeft het aan de stok met ‘beste restaurant ter wereld’

Gastrobar Noma op de Kortrijkse Grote Markt verandert van naam. Noodgedwongen, na een schadeclaim van het Deense restaurant Noma. Dat is niet zomaar een naamgenoot, het gaat om een driesterrenzaak die zich meermaals ‘het beste restaurant te wereld’ mocht noemen. “We hadden niet gedacht dat dit problemen zou opleveren.”

Lees meer »