Hadja Lahbib (MR) krijgt bevoegdheden crisisbeheer en humanitaire hulp in Europese Commissie

Hadja Lahbib (MR) zal als Belgisch Europees Commissaris de bevoegdheden crisisbeheer en humanitaire hulp krijgen. Dat meldt VRT NWS op basis van een goede bron. Lahbib moet nu nog een hoorzitting in het Europees Parlement doorstaan, vooraleer ze zeker is van haar plek in de commissie.

 

Meer krantenkoppen in België

Man die rivaal in het been schoot riskeert zes jaar cel: “Uitpraten? Je had toch geen taart of bloemen bij? Wel een vuurwapen”

De 22-jarige Ledion T. riskeert in beroep zes jaar cel nadat hij een 27-jarige Oostendenaar van Tsjetsjeense origine een kogel in het bovenbeen schoot. “Uitpraten? Je had toch geen taart of bloemen bij? Wel een vuurwapen!”
The post Man die rivaal in het been schoot riskeert zes jaar cel: “Uitpraten? Je had toch geen taart of bloemen bij? Wel

Lees meer »

Israëli opgepakt voor beramen moord op premier Netanyahu

Een Israëlische burger is opgepakt omdat hij door de Iraanse inlichtingendiensten zou zijn ingelijfd om premier Benjamin Netanyahu en andere hoge figuren binnen de Israëlische regering te vermoorden. Dat melden de politie en de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet.

Lees meer »