Beursrally stokt | Microsoft koopt Microsoft

06:37 In de aanloop naar de Fed-bijeenkomst woensdag zetten beleggers steeds meer in op een forse eerste verlaging van 50 basispunten. 

Meer krantenkoppen in België

Stad Izegem huldigt wielrenster Justine Ghekiere na topseizoen: “Een voorbeeld voor meisjes die iets willen bereiken in het leven”

De stad Izegem heeft passend hulde gebracht aan wielrenster Justine Ghekiere. De sympathieke jongedame, die tot voor enkele jaren geleden nog in een fitnesscentrum werkte, heeft er een topseizoen op zitten, met de bolletjestrui in zowel de Giro als de Tour de France als absolute bekroning.
The post Stad Izegem huldigt wielrenster Justine Ghekiere na topseizoen: “Een voorbeeld voor

Lees meer »

Parket vordert zes jaar cel tegen Matteo Salvini

Op een proces over migranten op de Middellandse Zee heeft het parket een gevangenisstraf van zes jaar gevorderd tegen de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini. De voorzitter van de rechtse regeringspartij Lega wordt vervolgd omdat hij in 2019 als minister van Binnenlandse Zaken een schip van een Spaanse hulporganisatie wekenlang de toegang tot een haven weigerde.

Lees meer »

Decospan Volley Team Menen wint Supercup

Vorig weekend pakte Decospan Volley Team Menen verrassend zijn eerste prijs. Tegen Knack Roeselare werd het 1-3 (27/25, 22/25, 23/25, 18/25). Dit weekend staat de ploeg van toptalent Jasper Verhamme tegenover Volley Haasrode Leuven.
The post Decospan Volley Team Menen wint Supercup appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Roeselare is en blijft een echte commercestad”: Julie Defryn baat kledingzaak Corylie uit op De Munt

Er bestaan mensen die in de wieg gelegd zijn om ‘commerce te doen’. En als ze dan nog eens rasechte Roeselarenaars zijn, dan hebben ze nog een bijkomend voordeel. Een van die mensen is Julie Defryn, vierde generatie van een familie van rasechte commerçanten.
The post “Roeselare is en blijft een echte commercestad”: Julie Defryn baat kledingzaak Corylie uit

Lees meer »

Burgemeesters van Limburgse grensgemeenten geen voorstander van mogelijke Nederlandse grenscontroles: “Onzalig, om niet te zeggen dom idee”

Burgemeesters van Limburgse grensgemeenten stellen zich vragen bij het voorstel van de Nederlandse regeringspartijen PVV en VVD om grenscontroles in te voeren, ook aan de grens met ons land. Dat schrijft het Nederlandse medium L1 Limburg en het nieuws wordt bevestigd aan onze redactie. De Nederlanders willen strenger controleren op migratie en ook terrorisme en criminaliteit tegengaan. Maar volgens de

Lees meer »

Duizenden vrouwen op straat in Frankrijk om Gisèle Pelicot hart onder de riem te steken, ook in ons land demonstratie

In een dertigtal steden in Frankrijk zijn duizenden vrouwen en mannen op straat gekomen om steun te betuigen aan Gisèle Pelicot, de 72-jarige vrouw die jarenlang door haar echtgenoot werd gedrogeerd en door tientallen mannen is verkracht. Pelicot is in korte tijd uitgegroeid tot nationaal symbool in de strijd tegen seksueel misbruik. Ook in ons land vond een steunbetoging plaats.

Lees meer »

Advocaat van dirigent Jos Van Immerseel kondigt “juridische stappen” aan

Jos van Immerseel, de dirigent van het Brugse orkest Anima Eterna die maandag aan de deur werd gezet, heeft de Antwerpse strafpleiter Walter Damen in de arm genomen. De advocaat spreekt van lasterlijke aantijgingen waarvoor juridisch stappen worden ondernomen.
The post Advocaat van dirigent Jos Van Immerseel kondigt “juridische stappen” aan appeared first on KW.be.

Lees meer »