Nathalie Meskens reageert op feit dat ze naar politierechter moet na gsm-gebruik achter stuur: “Ik zal elke straf aanvaarden”

Nathalie Meskens (42) moet voor de politierechter verschijnen na gsm-gebruik achter het stuur. In ‘De tafel van Gert’ vertelt ze wat er precies aan de hand is. “Ik was niét aan het sms’en.” 

Meer krantenkoppen in België

Rijwoning in Assebroek onbewoonbaar na brand

Woensdagmiddag even voor 13 uur is brand uitgebroken op de bovenste verdieping van een rijhuis in de Baron Ruzettelaan is Assebroek bij Brugge.
The post Rijwoning in Assebroek onbewoonbaar na brand appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schade aan auto, verlichtingspaal en dak nadat 86-jarige tractorbestuurder controle verliest

In de Monseigneur Schottestraat in Jonkershove (Houthulst) zorgde de bestuurder van een tractor zaterdagavond voor schade aan verschillende voorwerpen na een ongeval. Dat gebeurde nadat de 86-jarige bestuurder een bocht verkeerd inschatte, daarbij een auto raakte en een verlichtingspaal afreed die op een dak van een huis viel. De bejaarde man raakte lichtgewond.
The post Schade aan auto, verlichtingspaal

Lees meer »

IN BEELD. Prinses Alexia scoort met jurk uit kast van Máxima op Prinsjesdag

In een jurk met een enorme strik. Zo schitterde koningin Máxima (53) op Prinsjesdag 2024. Prinses Alexia (19) deed dan weer inspiratie op in de garderobekast van haar moeder. Josine Droogendijk, auteur van de site modekoninginmaxima.nl, werpt in ‘AD’ een blik op de outfits van de Nederlandse koninklijke familie. In het verleden werden de Oranjes wel eens uitgejouwd, maar dit

Lees meer »

Mooie nazomer op komst: hoe warm wordt het? En hoelang kunnen we ervan genieten?

Terwijl Centraal-Europa wordt getroffen door overvloedige neerslag en zelfs sneeuw in de Alpen, evolueert het weerbeeld in West-Europa naar een nazomerse variant. Later deze week is zelfs een zomerse 25 °C mogelijk. Maar waar komt dit zomerse weerbeeld plots vandaan? Hoe warm zal het worden? En hoelang mogen we van deze nazomer genieten? Weeranalist Nicolas Roose duikt in de weerkaarten.

Lees meer »

Zita Wauters, Helmut Lotti en 4 andere BV’s wagen zich aan ‘Een echte job’: “Maar ik kan niet tegen bloed”

Zita Wauters (19) en Helmut Lotti (54) zetten samen met Ruth Beeckmans (42), Manu Van Acker (25) en Tine Embrechts (49) hun eerste stappen in de zorgsector. Ze volgen momenteel een snelcursus verpleegkunde voor het nieuwe seizoen van ‘Een echte job’, dat volgend jaar op VTM wordt uitgezonden. “Ik heb enorm veel respect en bewondering voor verpleegkundigen”, aldus Zita Wauters.

Lees meer »

Tom Waes kraakte tijdens isolement in ‘Kalm Waes’: “Mijn vriendin vindt nu al dat ze een andere man in huis heeft”

“Ik hoef niets meer te bewijzen op televisie, en toch kan ik niet zonder mijn werk.” Tom Waes (55) geeft in ‘Dag Allemaal’ onomwonden toe dat dát niet veranderd is na z’n stressexperiment in ‘Kalm Waes’. Al heeft het programma hem wel nieuwe inzichten verschaft en zelfs internetcriminelen die zijn naam misbruiken, krijgen hem niet meer op de kast.

Lees meer »

Tweeling Cédric en Arnaud spelen samen bij zaalvoetbalploeg Rapid 2020: “We dragen andere schoenen”

Cédric en Arnaud Bouché werden onlangs 24 jaar. Als een ééneiige tweeling zijn ze ondertussen drie jaar actief in het zaalvoetbal bij Rapid 2020. Beide stonden ook aan de wieg van deze ploeg en bouwen aan het team. “Leuk om dit met gemeenschappelijke vrienden te doen.”
The post Tweeling Cédric en Arnaud spelen samen bij zaalvoetbalploeg Rapid 2020: “We

Lees meer »

Eerste steen van toekomstgerichte nieuwbouw voor ocmw-grootkeuken Ruddersstove in Brugge

Welzijnsvereniging Ruddersstove (OCMW Brugge) zet een belangrijke stap richting de toekomst. De maaltijdzorgorganisatie, die onlangs haar vijftiende verjaardag vierde, heeft de eerste steen gelegd van een toekomstgerichte nieuwbouw. De uitbreiding van de faciliteiten is voor Ruddersstove een stap richting verdere groei van de organisatie. Dagelijks bereidt en bezorgt de welzijnsvereniging meer dan 2.000 maaltijden in de wijde Brugse regio.

Lees meer »