Oud-BBC-nieuwslezer Huw Edwards krijgt zes maanden cel met uitstel voor het bezit van beelden van kindermisbruik

Voormalig BBC-nieuwslezer Huw Edwards is maandag tot zes maanden cel met uitstel veroordeeld. Hij moet zich ook laten behandelen omdat hij schuldig pleitte aan het bezit van beelden van kindermisbruik. Voor de Britse openbare omroep wordt daarmee een pijnlijke zaak afgesloten: Edwards was een van de bekendste gezichten van de zender.

 

Meer krantenkoppen in België

FC Gullegem Dames schiet straks uit de startblokken

De nieuwbakken damesploeg van FC Gullegem (3de provinciale) staat te trappelen van ongeduld om aan de competitie te beginnen. De voorbereiding was alleszins veelbelovend. Maar pas vanaf volgende week zondag op Staden gaat het om de knikkers. Verantwoordelijke Véronique Sayoen is in ieder geval laaiend enthousiast. Voor haar kan de competitie er niet snel genoeg
The post FC Gullegem

Lees meer »

Nederlandse drugskoerier (22) steekt duim op naar agenten op E17… en ramt daarna politiewagen: “Er hadden makkelijk twee doden kunnen vallen”

“Alleen dankzij hun training en rijvaardigheid konden die politieagenten op de weg blijven.” Hun advocaat Thomas Vandemeulebroucke laat er weinig twijfel over bestaan. De 22-jarige Nederlandse drugskoerier die op de E17 in Marke bij Kortrijk het politievoertuig ramde, hangt vandaag 8,5 jaar cel boven het hoofd. In zijn auto lagen maar liefst 10 kilo drugs en een geladen wapen. “Wij

Lees meer »

‘Bram’ werd zo zwaar in elkaar geslagen dat hij blijvende hersenschade opliep: “Ik kan zelfs niet voor mijn pasgeboren zoontje zorgen”

Voor de rest van zijn leven hersenschade en amper voor zijn pasgeboren zoontje kunnen zorgen. Dat is de harde realiteit voor ‘Bram’ na een zware vechtpartij in Antwerpen. Drie onbekende mannen slaan en schoppen hem en zijn vrienden helemaal in elkaar. De politie verspreidt harde beelden van de vechtpartij én van de amokmakers in de hoop dat iemand hen herkent:

Lees meer »

Israëli opgepakt voor beramen moord op premier Netanyahu

Een Israëlische burger is opgepakt omdat hij door de Iraanse inlichtingendiensten zou zijn ingelijfd om premier Benjamin Netanyahu en andere hoge figuren binnen de Israëlische regering te vermoorden. Dat melden de politie en de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet.

Lees meer »

Duinsenioren zetten hun eeuwelingen in de bloemetjes

De Duinsenioren huldigden twee leden die een zeer respectabele verjaardag vierden: Willy Golle werd 100 en Madeleine De Klerck mocht zelfs 103 kaarsjes uitblazen.
The post Duinsenioren zetten hun eeuwelingen in de bloemetjes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgische e-commerce wil af van ‘serial returners’

Een vijfde van alle kleding en schoenen die online wordt gekocht, wordt teruggestuurd naar de afzender. Becom, de sectorfederatie van de Belgische e-commerce, wil dat er wordt opgetreden, en kijkt daarbij vooral naar één groep. Enkele ‘serial returners’ zorgen voor bijna alle retourzendingen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws woensdag.

Lees meer »

3 extra lange afstandsvliegtuigen voor Brussels Airlines, wil van Brussel de “Europese hub voor vluchten naar Afrika” maken

Brussels Airlines zal de komende jaren zijn vloot uitbreiden met 3 nieuwe langeafstandsvliegtuigen. Het eerste vliegtuig wordt al midden 2025 verwacht. Die extra toestellen zal de luchtvaarmaatschappij naar eigen zeggen vooral gebruiken om extra vluchten naar sub-Saharaans Afrika in te zetten. "De ambitie is om van Brussel een Europese hub te maken voor vluchten van en naar Afrika", klinkt het

Lees meer »