Koningskoppel Walter Baele en Liv Van Aelst, olijk duo Maja Van Honsté en Steven Colombeen én feeërieke Line Ellegiers naast ‘Doornroosje’ Lotte De Clerck in sprookjesmusical

Vanaf 12 april 2025 presenteert Deep Bridge een volledig nieuwe versie van de geliefde sprookjesmusical ‘Doornroosje’ in opeenvolgend Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Met Lotte De Clerck werd het gedroomde Doornroosje reeds gevonden en nu krijgt ook de rest van de zinnenprikkelende hoofdcast vorm.

Nadat ze eerder al royaal schitterden als koning en koningin in ‘Doornroosje’ anno 2018 en ‘Rapunzel’ in 2023, wordt het geliefde koningskoppel Walter Baele en Liv Van Aelst in deze nieuwe versie van ‘Doornroosje’ herenigd. Ook voor Maja Van Honsté en Steven Colombeen, die het hilarische duo Cherry & Jerry vormden in ‘Charlie and the Chocolate Factory’, wordt het een ongetwijfeld vrolijk weerzien. Maja kan haar onnavolgbare duivels ontbinden als slechte fee en mag/moet daarvoor rekenen op Steven als hulpje. Waar een slechte fee is, moet uiteraard ook een goede fee zijn. Die rol is net als in de vorige versie van ‘Doornroosje’ weggelegd voor Line Ellegiers.

“Super leuk dat ik opnieuw Steven aan mijn zijde krijg”, zo zegt Maja Van Honsté. “En dan nog als mijn hulpje, dat wordt zweten voor hem!” (lacht). “We hebben ons zo geamuseerd als Cherry & Jerry in ‘Charlie and the Chocolate Factory’ en hebben een ongelofelijke klik zowel op als naast het podium. Dat merk je als we samen spelen, we voeden en versterken elkaar, niet in het minst in humor en gekkigheid. Ook de rest van de cast zijn stuk voor stuk toppers. Ik kan het publiek één ding garanderen: bij deze versie van ‘Doornroosje’ zal je zeker niet in een honderdjarige slaap vallen!”, besluit Maja Van Honsté met een kamerbrede glimlach. Wie Doornroosje wakker mag kussen, blijft voorlopig wel nog even geheim.

Generatie na generatie blijft ‘Doornroosje’ één van de meest tot de verbeelding sprekende sprookjes. Gelaagde humor, leuke liedjes, prachtige kostuums en kleurrijke decors, het creatieve team van Deep Bridge zorgt steeds voor een totaalbeleving voor jong en oud, en dat zal in deze ‘Doornroosje’ niet anders zijn. (PADI)

‘Doornroosje’ speelt op zaterdag 12 en zondag 13 april 2025 in Capitole Gent en op zaterdag 19 april in Trixxo Theater Hasselt. De Antwerpse data en locatie worden binnenkort bekendgemaakt. In het najaar van 2025 gaat de voorstelling op tournee. – Boek tot 20 september 2024 je tickets en krijg een gratis rang-upgrade cadeau.

Voor Golden Seat betaal je de prijs van Categorie 1, voor Categorie 1 betaal je de prijs van Categorie 2, enz. Tickets & info: deepbridge.be

The post Koningskoppel Walter Baele en Liv Van Aelst, olijk duo Maja Van Honsté en Steven Colombeen én feeërieke Line Ellegiers naast ‘Doornroosje’ Lotte De Clerck in sprookjesmusical is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nathalie Van Der Beken vervangt haar man op lijst van LEEF! in Herzele zodat man-vrouwverhouding weer klopt

In Herzele vervangt Nathalie Van Der Beken haar man op de verkiezingslijst van LEEF!. Dat doet ze omdat de man-vrouwverhouding niet meer klopte na een computerfout. Daardoor moest iedereen zijn handtekening opnieuw op papier zetten. Maar 2 vrouwen op de lijst waren in het buitenland, konden niet tekenen, en komen dus toch niet op de lijst. Daardoor was het man-vrouwevenwicht

Lees meer »

Spontane staking van personeel bij verbrandingsoven van ISVAG in Wilrijk: “Er komt geen vrachtwagen meer binnen”

Bij het personeel van de verbrandingsoven van ISVAG in Wilrijk is een spontane staking uitgebroken. Dat gebeurde nadat bekend was geraakt dat het huisvuil van zowat 1 miljoen inwoners van de regio Antwerpen naar een verbrandingsoven van afvalverwerker Indaver in het havengebied kan worden gebracht. Die van ISVAG moet dinsdag dicht omdat de vergunning is vernietigd.

Lees meer »

Gent houdt veiling tegen van historische brief die Queen Elizabeth I schreef: “Die brief hoort hier thuis, bij ons”

Gent eist een brief op die de Britse koningin Elizabeth I in 1578 schreef aan de toenmalige politieke leider van Gent. “De brief hoort thuis in ons archief”, vindt het stadsbestuur. Eén probleem: het unieke historische document, waarvan de waarde wordt geschat op een slordige 20.000 euro, wordt volgende week donderdag openbaar geveild in Schotland.

Lees meer »

Youssef (28) van Kamp Waes officieel verdacht van grensoverschrijdend gedrag met drie minderjarigen

Youssef Challouki (28) is officieel in verdenking gesteld van seksueel grensoverschrijdend gedrag met drie minderjarigen. Dat bevestigt het Antwerps parket. De voormalige leerkracht, die intussen vrij is onder voorwaarden, kwam in juni in het vizier van de speurders toen berichten opdoken waarin hij een 14-jarig meisje voorstelde om af te spreken en seks te hebben.

Lees meer »

Van bescheiden eenmanszaak tot internationaal bedrijf: IGW viert 75 jaar vakmanschap

Op zaterdag 14 september vierde IGW, het vroegere Watteeuw, haar 75ste verjaardag in de Kampveldstraat in Oostkamp. Alle werknemers kregen op deze opendeurdag de kans om familie en vrienden uit te nodigen voor een fabrieksbezoek, wat die dag massaal werd gedaan. Het bezoek werd ook gekoppeld aan het zusterbedrijf BMT Aerospace in Oostkamp.
The post Van bescheiden eenmanszaak tot

Lees meer »

“Nee, ik zie mezelf niet oud worden”: Matthieu Bonne wil na nieuw wereldrecord nu ook de Amazone doorkruisen

Ultrasporter Matthieu Bonne heeft nóg maar eens een wereldrecord beet. In Hongarije liep hij 1.046 kilometer in zes dagen, een fenomenale uitputtingsslag. De titel van zijn eerste boek, ‘Wilskracht’, is dan ook niet toevallig gekozen. Hoe meer uitdagingen hij aangaat, hoe groter zijn honger en focus wordt. Er lijken maar geen grenzen aan zijn mentale en fysieke capaciteiten. “Als ik

Lees meer »

Aantal eerstejaars toegenomen aan alle Vlaamse universiteiten: vooral klassieke faculteiten populair

Het aantal generatiestudenten neemt dit academiejaar toe aan alle Vlaamse universiteiten. Generatiestudenten zijn 18-jarigen die voor de eerste keer voor het hoger onderwijs kiezen. Dat blijkt uit de voorlopige inschrijvingscijfers. Ook het aantal nieuwe niet-generatiestudenten en internationale studenten stijgt. Vooral studies in Geneeskunde, Rechten en Economie zijn populair.

Lees meer »

Cercle Brugge verliest in eigen huis met 2-3 van Racing Genk

Racing Genk heeft zaterdag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League in het Jan Breydelstadion Cercle Brugge met 2-3 opzijgezet. De bezoekers lieten na de score verder uit te diepen.
The post Cercle Brugge verliest in eigen huis met 2-3 van Racing Genk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zal de oorlog zich uitbreiden naar hier? En wie zal ze winnen? Kolonel Housen beantwoordt al uw vragen over oorlog in Oekraïne

De komende weken worden cruciaal voor de oorlog in Oekraïne. Het Russische leger zal proberen om nog zo veel mogelijk grondgebied te veroveren voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van begin november, maar wat gebeurt er daarna? Wanneer komt er vrede? Waarom grijpt de NAVO niet harder in? Onze lezers stuurden ons de voorbije dagen tientallen vragen over het conflict. Onze defensie-expert,

Lees meer »