De ultieme Disneylandgids: zo ga je zo voordelig mogelijk naar het populairste pretpark van Europa

Disneyland staat op het verlanglijstje van vrijwel élk kind en tegenwoordig ook van bijna elke ouder. Maar een gezinsuitstapje – voor meerdere dagen – is best prijzig. Hoe kan je het goedkoper doen en waarop kan je écht besparen?

 

Meer krantenkoppen in België

Protest tegen nieuwe verkaveling

Bewoners in de Sint-Jorisstraat in Elverdinge luiden de alarmbel over een nieuwe verkaveling van Ons Onderdak. Ze vrezen parkeer- en verkeersoverlast en stellen de rechtsgeldigheid van de vergunning in vraag. Schepen en voorzitter van Ons Onderdak Philip Bolle (Vooruit) spreekt echter van een mooi project.
The post Protest tegen nieuwe verkaveling appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE CLUB BRUGGE-DORTMUND (woe, 21u). Blauw-zwart werkt training af, Duitsers met quasi voltallige selectie op weg naar België

Club Brugge opent morgen om 21 uur zijn campagne in de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Jan Breydel droomt van een eerste stunt tegen de finalist van vorig seizoen. Vandaag werkt blauw-zwart een training af, straks spreekt coach Hayen. De Duitsers zijn intussen onderweg naar België. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM 2 en

Lees meer »

Vriendschap primeert bij Athletic

Athletic Kortrijk maakte drie weken geleden zijn debuut in vierde provinciale E. De Kortrijkzanen deden het met stijl, gingen met 0-1 winnen op Pittem. In de volgende wedstrijden tegen Jong Vijve en vorige speeldag Ruiselede moest de jongste Kortrijkse boreling telkens het onderspit delven.
The post Vriendschap primeert bij Athletic appeared first on KW.be.

Lees meer »

Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad

Jaarlijks wordt er gestreden tussen de twee Wingense voetbalploegen KVC Wingene en KSKV Zwevezele om de titel Ploeg van ’t stad. Het werd een spektakel met een verrassend verloop. De broers Thibeau en Maxime Samyn van de Zwevezeelse club verlieten glunderend het terrein.
The post Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad appeared first on KW.be.

Lees meer »