Tito Jackson (70), broer van Michael Jackson, overleden

Tito Jackson, één van de broers van Michael Jackson, is overleden. Dat bevestigt de voormalige manager van de familie, Steve Manning. Ook Tito was muzikant en maakte deel uit van The Jackson 5. Er is nog geen officiële doodsoorzaak bekend gemaakt. 

Meer krantenkoppen in België

WZC Zilvervogel brengt dementie onder de aandacht

Woonzorgcentra Zilvervogel Woumen en Zilvervogel Reninge organiseren naar aanleiding van de Week van de Dementie verschillende activiteiten om dementie onder de aandacht te brengen.
The post WZC Zilvervogel brengt dementie onder de aandacht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Winnaars fotozoektocht ontvangen prijzen tijdens Buurtreceptie op de Bosmolens

Zondag 15 september was er aan buurthuis Molenwiek op de Bosmolens de jaarlijkse receptie van het Buurtcomité. Al even traditiegetrouw werd er ook een praktische schiftingsvraag georganiseerd, die mee de winnaar van de fotozoektocht moest aanduiden.
The post Winnaars fotozoektocht ontvangen prijzen tijdens Buurtreceptie op de Bosmolens appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kijk bij HLN vandaag én morgen exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. In bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Dit weekend staan er twee matchen op het programma. Vanavond is er Racing Mechelen-Berchem Sport, morgen Belisia Bilzen-Dessel Sport.

Lees meer »

Flakkagebruiker die huis van broer in brand stak, weigert schadevergoeding te betalen: “Ik wil steun om mijn eigen huis te behouden”

Kort na zijn veroordeling voor het doodrijden van Herman Tanghe (62) stichtte flakkagebruiker Kenneth K. (32) brand in het huis van zijn broer in Houthulst. Nog hallucinanter dan de feiten waren de verklaringen van K. in de rechtbank donderdag. Hij riskeert 8 jaar cel, maar de procureur vraagt extra onderzoek naar zijn psychische toestand. “Hij wil zijn ouders vermoorden, erven

Lees meer »

Liveblog – 9 doden en meer dan 300 gewonden bij nieuwe aanval op Libanese Hezbollah : verschillende walkietalkies ontploft

In Libanon zijn opnieuw communicatietoestellen van leden van Hezbollah ontploft. Ditmaal zou het gaan om walkietalkies. Er zouden volgens het ministerie van Gezondheid 9 doden en meer dan 300 gewonden zijn. De nieuwe aanval volgt daags nadat Libanon was opgeschrikt door een ongeziene aanval met ontploffende ‘biepers’. Hezbollah heeft een eerste raketsalvo afgevuurd op militaire doelen in Israël, dat het

Lees meer »

Dodentol cycloon Boris loopt op tot 18 en einde nog niet in zicht

Aardverschuivingen, overstromingen, stroomuitval, grote evacuaties, tientallen vermisten en zeker achttien dodelijke slachtoffers. Dat is tot nu toe de zware balans van cycloon Boris die over Centraal- en Oost-Europa raast. In de zwaarst getroffen regio regent het intussen minder, stroomafwaarts wordt gevreesd voor meer overstromingen. “Al dat water moet ergens naartoe.”

Lees meer »

Welke holdings werken ook voor u?

18:43 Bij D’Ieteren hebben twee familietakken deze week een deal afgeklopt die de kleine belegger benadeelt. Dat komt ongelegen, want de Belgische holdings blijven met een hoge beurskorting kampen. De Tijd …

Lees meer »