Ex-manager en kennissen bezorgd over comebackplannen Kim Kay: “Uniek talent, maar ze had problemen met zichzelf”

Tijdens haar internationale doorbraak met megahit ‘Lilali’ verdween het even naar de achtergrond, maar het is een feit: al bijna haar hele leven kampt Kim Kay (46) met zware gezondheidsproblemen. De jongste jaren is ze aan haar ziekbed gekluisterd, en toch droomt de zangeres nu van een comeback. “Ik begrijp dat, maar ik zou het haar niet aanraden”, klinkt het bezorgd in haar kennissenkring, die hun verhaal doen in ‘Dag Allemaal’. 

Meer krantenkoppen in België

De beste pizza ter wereld bestel je niet in het land van de pizza

Wie pizza zegt, zegt Italië. En toch komt de beste pizza Margherita of Prosciutto niet uit Italië maar uit Manhattan. Eigenaar Anthony Mangieri van Una Pizza Napoletana werd tijdens de awarduitreiking in Napels uitgeroepen tot ’s werelds beste pizzabakker. Eerste Belg werd La Pizza è Bella in Antwerpen op de 68ste plaats.

Lees meer »

Tom Waes kraakte tijdens isolement in ‘Kalm Waes’: “Mijn vriendin vindt nu al dat ze een andere man in huis heeft”

“Ik hoef niets meer te bewijzen op televisie, en toch kan ik niet zonder mijn werk.” Tom Waes (55) geeft in ‘Dag Allemaal’ onomwonden toe dat dát niet veranderd is na z’n stressexperiment in ‘Kalm Waes’. Al heeft het programma hem wel nieuwe inzichten verschaft en zelfs internetcriminelen die zijn naam misbruiken, krijgen hem niet meer op de kast.

Lees meer »

Nu ontploffen ook de walkietalkies van Hezbollah: dag na bieperaanval opnieuw drie doden en meer dan honderd gewonden

Op verschillende plaatsen in de Libanon zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Volgens ooggetuigen zijn deze keer walkietalkies ontploft, daarbij zouden zeker honderd gewonden zijn gevallen. Gisteren raakten zeker 2.800 mensen gewond en vielen er twaalf doden verspreid in heel het land toen plots massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers ontploften. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een

Lees meer »

Nu ‘Emily in Paris’ Rome verkent, komt populaire Netflixreeks ook naar ons land? “Wie weet, ik vond Brugge fantastisch”

Bedolven onder kritiek door haar clichés en simplistische kijk op het Parijse leven en toch is ‘Emily in Paris’ inmiddels één van de grootste hits op Netflix. Hoofdrolspeelster Lily Collins (35) snoept al vier seizoenen mee van het succes en het leerde haar belangrijke levenslessen. “Net als Emily weet ik nu beter om te gaan met ups en downs”, vertelt

Lees meer »

De Grote Post pakt uit met allereerste kampioenschap hangjongeren

Cultuurhuis De Grote Post organiseert op zaterdag 21 september een kampioenschap hangjongeren. Iedereen is welkom om mee te komen strijden om de eretitel Kampioen Hangjongere. Met deze actie zet het familieprogramma van De Grote Post in de kijker.
The post De Grote Post pakt uit met allereerste kampioenschap hangjongeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Donika (28) en Haris (32) bieden de hele dag door ontbijt, brunch en lunch aan in hun nieuwe horecazaak: “We noemen het ‘Brunch all day’”

Donika Bajraktari en Haris Pepaj openden onlangs een hippe ontbijtzaak in hartje Oostende. Opvallend: je kan er de hele dag door ontbijten, brunchen en lunchen. Hun specialiteit? De uit Amerika overgewaaide Pink Pancakes. “We merken dat mensen in de late namiddag ook nog wel brunchen”, klinkt het.
The post Donika (28) en Haris (32) bieden de hele dag door

Lees meer »

N-VA Zedelgem stelt volle kieslijst met 27 kandidaten voor: “Inhoudelijk het verschil maken”

Een maand voor verkiezingsdag 13 oktober maakt ook N-VA Zedelgem haar voltallige kandidatenlijst bekend. Niko Larock is lijsttrekker, gevolgd door raadslid Ann Pattyn en Emma Casteleyn van Jong-N-VA. Femma Zedelgem-voorzitster Annie Van Steelant duwt de lijst met 27 kandidaten, die staan voor een andere politieke stem in de gemeenteraad.
The post N-VA Zedelgem stelt volle kieslijst met 27 kandidaten

Lees meer »

Werd Bert (57) vermoord in parenclub en gedumpt in Nederland?

Werd de 57-jarige Bert Heijmans uit het Limburgse Maaseik vermoord in een parenclub en werd zijn lijk vervolgens gewikkeld in plastic en gedumpt in Nederland? De speurders waren maandag urenlang in de weer bij Club 7 Sins in Maaseik, maar het luidt op dit moment enkel een onderdeel te zijn van het onderzoek.

Lees meer »