LIVE STVV-OHL (16u). Veren de Kanaries recht bij debuut Felice Mazzù?

Felice Mazzù staat voor z’n debuut als coach van STVV. De trainer opent met een thuisduel tegen het ongeslagen OH Leuven. Zetten de Leuvenaars hun straffe reeks verder of kan STVV voor de eerste keer winnen dit seizoen? 

Meer krantenkoppen in België

Ex-profrenner Emiel Vermeulen geeft nu les: “Koolskamp Koers was speciaal”

Acht keer stond Emiel Vermeulen aan de start van het Kampioenschap van Vlaanderen in ‘zijn’ Koolskamp. Vier keer eindigde hij in de top tien. Eén keer tuimelde hij net naast het podium. Nu, op zijn 31ste, is Vermeulen geen actief wielrenner meer, maar blijft hij wel actief in de koers.
The post Ex-profrenner Emiel Vermeulen geeft nu les: “Koolskamp

Lees meer »

Rommelmarkt op zondag 29 september

Op zondag 29 september organiseert de ouderraad van de Zilverbergschool voor de eerste keer een rommelmarkt.
The post Rommelmarkt op zondag 29 september appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bib Zwevezele ontleent ook spellen

Vanaf half september kan je in de bibliotheek van kerk Hille in Zwevezele ook terecht voor meer dan 200 spellen. “Wie lid is van de bib kan gratis twee spellen per keer ontlenen”, vertelt cultuurschepen Brecht Warnez.
The post Bib Zwevezele ontleent ook spellen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE BAYERN-DINAMO ZAGREB. Musiala meteen gevaarlijk in CL-debuut Kompany

Met een thuiswedstrijd tegen Dinamo Zagreb opent Bayern München vanavond zijn vernieuwde campagne van de Champions League. Voor Vincent Kompany wordt het zijn debuut als trainer op het kampioenenbal. “In principe is dit voor mij niets nieuw, maar we dromen van de finale”, vertelde hij in een gesprek met VTM NIEUWS-analist Gilles De Bilde.

Lees meer »