Gestrande astronauten geven persconferentie vanuit ISS: “Voorbije maanden waren moeilijk”

De twee astronauten die sinds juni gestrand zijn in het internationale ruimtestation (ISS) hebben vrijdag een persconferentie gegeven. Daarin verklaarden ze dat de voorbije maanden “moeilijk” waren en dat ze mogelijk wel al hadden kunnen terugkeren “als ze wat meer tijd hadden gehad”.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE CLUB BRUGGE-DORTMUND (woe, 21u). Blauw-zwart werkt training af, Duitsers met quasi voltallige selectie op weg naar België

Club Brugge opent morgen om 21 uur zijn campagne in de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Jan Breydel droomt van een eerste stunt tegen de finalist van vorig seizoen. Vandaag werkt blauw-zwart een training af, straks spreekt coach Hayen. De Duitsers zijn intussen onderweg naar België. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM 2 en

Lees meer »

Stad Izegem huldigt wielrenster Justine Ghekiere na topseizoen: “Een voorbeeld voor meisjes die iets willen bereiken in het leven”

De stad Izegem heeft passend hulde gebracht aan wielrenster Justine Ghekiere. De sympathieke jongedame, die tot voor enkele jaren geleden nog in een fitnesscentrum werkte, heeft er een topseizoen op zitten, met de bolletjestrui in zowel de Giro als de Tour de France als absolute bekroning.
The post Stad Izegem huldigt wielrenster Justine Ghekiere na topseizoen: “Een voorbeeld voor

Lees meer »

Vrouw (77) is valse bankmedewerksters te slim af, parket waarschuwt voor toename aantal meldingen: “Ze mikken op de oudere, meest kwetsbare generatie”

Een 77-jarige vrouw uit Merelbeke werd eind augustus het slachtoffer van ‘bankmedewerkers’ die geld wegsluisden van haar rekening. Het parket waarschuwt dat ze de laatste tijd enorm veel dergelijke dossiers zien, waarbij vooral oudere mensen geviseerd worden. Tegelijk brengt het ook goed nieuws. De politie kon in dit geval de twee daders opsporen en arresteren. De twee verblijven momenteel in

Lees meer »

Bruggelinge riskeert celstraf voor lasterlijke aangifte tegen politiemotard: “Zij is een totale hufter in het verkeer”

Een 34-jarige Bruggelinge diende een klacht in tegen de politiemotard die haar op de bon slingerde. Nu riskeert Z.N. zes maanden cel wegens lasterlijke aangifte. “Ze wou enkel wraak nemen”.
The post Bruggelinge riskeert celstraf voor lasterlijke aangifte tegen politiemotard: “Zij is een totale hufter in het verkeer” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Win een interieurcheque van €1.000

Nood aan nieuwe meubels? Of zin om je huis te decoreren met nieuwe items? Doe dan snel onze woonquiz en maak kans op een interieurcheque van Gaverzicht ter waarde van €1.000. Onze redactie stelde een quiz samen aan de hand van de artikels in de KW Vastgoedgidspecial van 19 september. Bekijk de vragen online, zoek …
The post Win

Lees meer »