Drukke tv-najaar van Gert Verhulst start midden in verbouwstress: “Tegen dat dat voorbij is zijn we 2 jaar verder, vrees ik”

Na een korte vakantie is Gert Verhulst (56) volgende week opnieuw alomtegenwoordig op uw tv-scherm. Eerst als talkshowhost in ‘De tafel van Gert’, later op de avond als keukenprins in ‘Komen eten’. Vooral dat laatste programma bezorgde hem stress. “Nooit meer”, vertelt Gert vanuit Saint-Tropez. In dit gesprek met HLN blikt hij ook voor het eerst terug op zijn bewogen interview met Bart De Pauw. “Continu zat ik af te wegen hoe ver ik kon gaan met m’n vragen.” 

Meer krantenkoppen in België

Jong Keukengeweld in Bistro Le Nord

In oktober 2024 en maart 2025 domineert Jong Keukengeweld de keuken van 70 Vlaamse restaurants. Dan kunnen jongvolwassenen tussen 18 en 35 jaar de voetjes onder tafel schuiven voor een driegangenmenu, en dit aan een stevig kortingstarief. In Roeselare kan dat in Bistro Le Nord. Daar geven de sous-chefs Luigi Lefevre en Nordin Valcke al tien en negen jaar het

Lees meer »

Dominique Pelicot (71) verschijnt na week afwezigheid dinsdag normaal weer voor rechtbank tijdens verkrachtingsproces

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

Slagerij Gerrit’s Ambacht stopt

Gerrit Haertjens (37) stopt op 30 september na 12 jaar met zijn slagerij en traiteurzaak Gerrit’s Ambacht in de Dorpsstraat in Sint-Michiels. “Ik heb steeds meer werk als cateraar op verplaatsing, zeker nu we actief zijn bij het voetbal in Oostende, en moest een keuze maken”, zegt Gerrit.
The post Slagerij Gerrit’s Ambacht stopt appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De noodknop bleek zelfs niet aangesloten” tijdens verkrachting maatschappelijk assistente in Antwerpse gevangenis

Na de aanranding van een maatschappelijk werkster door een gedetineerde worden de veiligheidsprocedures in alle gevangenissen tegen het licht gehouden. Daarbij wordt ook geëvalueerd of iemand alleen met een gedetineerde in een lokaal moet worden gelaten. Dat heeft ontslagnemend minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) woensdag verklaard in de Kamer.

Lees meer »

Eerste energielening voor mede-eigenaars

Energiehuis Oostende biedt advies en begeleiding aan particulieren en kmo’s voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Onlangs kende Energiehuis Oostende de eigenaars van het Residentie Stendhal (Vereniging van Mede-Eigenaars) een eerste Mijn VerbouwLening toe.
The post Eerste energielening voor mede-eigenaars appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Donderdag weten we meer”: Guardiola heeft nog geen nieuws over blessure De Bruyne, City blijft tegen Inter steken op draw

‘Un jour sans’ vanwege Manchester City. Een goed Inter pakte een punt (0-0). Een matige De Bruyne bleef tijdens de rust geblesseerd in de kleedkamer. “Ik sprak nog niet met de dokters, pas donderdag weten we meer”, zei Pep Guardiola kort. Doku kreeg slechts een korte invalbeurt. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

Torhoutse kinderboerderij krijgt nieuw, inclusief speelplein

De Torhoutse gemeenteraad heeft groen licht gegeven voor het volledig vernieuwen van het speelplein op de stedelijke kinderboerderij. De geraamde kostprijs is niet gering: ruim 183.000 euro.
The post Torhoutse kinderboerderij krijgt nieuw, inclusief speelplein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oxfam wil afschaffing vetorecht in VN-Veiligheidsraad

De afgelopen tien jaar gingen bijna alle veto’s van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN) over Palestina, Oekraïne en Syrië. Daardoor worden mensen in die conflictgebieden in de steek gelaten, zegt Oxfam. De ngo vraagt om het vetorecht af te schaffen.

Lees meer »

Belgische e-commerce wil af van ‘serial returners’

Een vijfde van alle kleding en schoenen die online wordt gekocht, wordt teruggestuurd naar de afzender. Becom, de sectorfederatie van de Belgische e-commerce, wil dat er wordt opgetreden, en kijkt daarbij vooral naar één groep. Enkele ‘serial returners’ zorgen voor bijna alle retourzendingen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws woensdag.

Lees meer »