Vincent Mannaert gevraagd om rol in voetbalbond op te nemen

 

Vincent Mannaert, de gewezen ceo van Club Brugge, is gevraagd om een rol in de voetbalbond op te nemen. Welke is nog voer voor discussie.

 

Meer krantenkoppen in België

Zeef mee naar de zeventiende eeuw als een echte archeoloog

CO7 en het Yper Museum organiseren tot en met 27 september het archeologisch project ‘Zeven naar de zeventiende eeuw’ op de site van het voormalig openluchtzwembad aan de Lange Torhoutstraat 54 te Ieper.
The post Zeef mee naar de zeventiende eeuw als een echte archeoloog appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gedaan met bank spelen voor je energieleverancier? Dit willen de Arizona-partijen aan je energiefactuur veranderen

Energieleveranciers verplichten je voorschotfactuur automatisch aan de actuele elektriciteits- en aardgasprijs aan te passen. Dat is wat ze willen, de partijen die onderhandelen over een federale regering (N-VA, MR, Vooruit, Les Engagés en CD&V). Zo behoren torenhoge eindfacturen of grote terugbetalingen tot het verleden. HLN kon de laatste onderhandelingsnota over het thema energie inkijken: dit willen ze allemaal veranderen aan

Lees meer »

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »

LIVE BAYERN-DINAMO ZAGREB (21u). Kompany maakt vanavond zijn CL-debuut als trainer: “Finale in München is extra stimulans”

Met een thuiswedstrijd tegen Dinamo Zagreb opent Bayern München vanavond zijn vernieuwde campagne van de Champions League. Voor Vincent Kompany wordt het zijn debuut als trainer op het kampioenenbal. “In principe is dit voor mij niets nieuw, maar we dromen van de finale”, vertelde hij in een gesprek met VTM NIEUWS-analist Gilles De Bilde.

Lees meer »

Koppel riskeert monsterboete van maar liefst 528.000 euro voor het onderbrengen van gastarbeiders in ongeschikte kamers: “Nooite onze bedoeling”

Een bouwbedrijf uit Kortemark riskeert een monsterboete van maar liefst 528.000 euro omdat de zaakvoerders gastarbeiders onderbrachten in kamers die daar niet voor geschikt waren. Het koppel achter het bedrijf was zich naar eigen zeggen van geen kwaad bewust. “Het was nooit onze bedoeling om mensen in ongeschikte panden onder te brengen.”
The post Koppel riskeert monsterboete van maar

Lees meer »

Florian Van Acker na Parijs: “Tijd nodig om te verwerken”

Voor Florian Van Acker zaten de Paralympische Spelen in Parijs er vroeger dan verwacht op. In zijn kwartfinale moest hij het onderspit delven tegen de Taiwanees Chen Po Yen (17), die later zilver pakte. Tijd om even terug te blikken met mama Dora Debedts.
The post Florian Van Acker na Parijs: “Tijd nodig om te verwerken” appeared first on

Lees meer »

Ivo Devos is nieuwe directeur van De Peereboom

Voor Ivo Devos (45) was de eerste dag van het nieuwe schooljaar erg speciaal. De Moorselenaar startte maandag na een jarenlange carrière in de gemeenteschool in Wevelgem als nieuwe directeur van de vrije basisschool in Ledegem. “Een nieuwe uitdaging.”
The post Ivo Devos is nieuwe directeur van De Peereboom appeared first on KW.be.

Lees meer »