Will Jennings overleden, de “briljante” tekstschrijver van ‘My heart will go on’ en ‘Up where we belong’ 

In de VS is de tekstschrijver van wereldhits als ‘My heart will go on’ (van de soundtrack van ‘Titantic’) en ‘Up where we belong’ (uit ‘An officer and a gentleman’) overleden. Will Jennings werd 80. Jennings’ rijke carrière overspande 5 decennia. Hij reeg de Grammy’s, Oscars en BAFTA-prijzen aan elkaar. 

Meer krantenkoppen in België

Ruim een kwart retourneert aankopen op internet

Maar liefst 27 procent van de e-commerceklanten in België retourneert zijn aankopen ‘regelmatig’, blijkt uit een Belgisch onderzoek naar online aankopen, uitgevoerd in opdracht van Becom, de Belgische federatie van e-commerce, waarover Le Soir woensdag bericht.

Lees meer »

Met boeken naar de wijken: Proefproject ‘De Wisselbib’ in drie ontmoetingscentra van start

Bibliotheek Oostende en drie ontmoetingscentra zijn gestart met een gezamenlijk proefproject ‘De Wisselbib’. De bib stelt een collectie boeken ter beschikking in de ontmoetingscentra waar bezoekers een boek kunnen uitlenen of ter plekke lezen. Het aanbod wisselt regelmatig en is aangepast aan de interesses van de bezoekers.
The post Met boeken naar de wijken: Proefproject ‘De Wisselbib’ in drie

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Week van de Mobiliteit en dan sporen scholen hun leerlingen aan om te voet of met de fiets te komen, ook als ze dat niet gewend zijn.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Klaar voor volgende hoofdstuk: Amerikaan Robbie Beran (24) vindt bij Kortrijk Spurs gemotiveerd team

Voor Robbie Beran is het zijn eerste jaar als beroepsspeler in Europa. Vijf jaar in de NCAA heeft hem laten evolueren naar een speler met een interessant profiel: groter dan een dubbele meter, een goed driepuntshot en een aardige defensieve werkkracht.
The post Klaar voor volgende hoofdstuk: Amerikaan Robbie Beran (24) vindt bij Kortrijk Spurs gemotiveerd team appeared first

Lees meer »