Geen grote verrassingen bij Vlaams Belang in Antwerpen: Dewinter trekt lijst voor 6e keer 

Vlaams Belang heeft op een familiedag op Linkeroever de Antwerpse lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt. Daarop staan geen grote verrassingen. Filip Dewinter trekt voor de 6de keer op rij de lijst, gevolgd door Anke Van dermeesch en Sam van Rooy. 

Meer krantenkoppen in België

Boetes uit beruchte trajectcontroles vloeien naar nieuwe brug: “Perfecte verbinding van fietspaden over de IJzer”

Tal van bestuurders werden het voorbije jaar betrapt door de nieuwe trajectcontroles in Lo-Reninge. Een mogelijke troost: hun boetes worden nu geïnvesteerd in een nieuwe brug over de IJzer. “Voor de veiligheid van zwakke weggebruikers.”
The post Boetes uit beruchte trajectcontroles vloeien naar nieuwe brug: “Perfecte verbinding van fietspaden over de IJzer” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fietsstraat in Kaasterstraat verdwijnt gedeeltelijk, vrachtwagensluis aan de Maria’s Lindestraat in Rumbeke

De afgelopen jaren voerden we verschillende maatregelen uit, passend binnen het nieuwe mobiliteitsplan voor Rumbeke. Een drietal maanden geleden kondigden we enkele optimalisaties aan, als sluitstuk van een intensief traject om, samen met de inwoners van Rumbeke, stappen te zetten naar veiligere verbindingen en aangename woonbuurten.
The post Fietsstraat in Kaasterstraat verdwijnt gedeeltelijk, vrachtwagensluis aan de Maria’s Lindestraat in

Lees meer »

KLJ Wijtschate krijgt nieuw dak

Recent werd op het lokaal van KLJ Wijtschate een nieuw dak gelegd door de gemeente. Ook Jeugdhuis Westouterik in Westouter kreeg in de afgelopen legislatuur een nieuw dak.
The post KLJ Wijtschate krijgt nieuw dak appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dorine (62) organiseerde spaghetti-avond voor Levensloop: “Ik weet wat die ziekte aanricht”

“Mijn moeder en mijn twee broers kregen kanker. Een broer overleed aan die verschrikkelijke ziekte”, zegt Dorine Hilderson. De gewezen cipier organiseerde samen met wandelclub De Brugsche Globetrotters een spaghetti-avond voor Levensloop in café Het Nieuw Gemeentehuis in Assebroek.
The post Dorine (62) organiseerde spaghetti-avond voor Levensloop: “Ik weet wat die ziekte aanricht” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Veel Oostendenaars laten hun fiets markeren

Stad Oostende blijft zich inzetten tegen fietsdiefstal. Ook deze zomer gaf Stad Oostende opnieuw het startschot van een heuse fietsmarkeeractie. Alle Oostendenaars konden hun fiets gratis laten markeren in een ontmoetingscentrum in de buurt. Een gemarkeerde fiets die gestolen is, wordt veel sneller gelinkt aan de rechtmatige eigenaar.
The post Veel Oostendenaars laten hun fiets markeren appeared first on

Lees meer »

Schoenenketen Bristol failliet: 160 banen gaan verloren

Het doek is zoals verwacht gevallen over de schoenenketen Bristol. De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Hasselt, heeft donderdag het faillissement uitgesproken van Euro Shoe Group, de vennootschap achter de keten. Dat meldt vakbond ACV Puls en het bedrijf bevestigt het nieuws. Een 160-tal mensen op de hoofdzetel en het logistiek centrum in Beringen verliezen hun baan.

Lees meer »

Ex-Europees marathonkampioen mountainbike Wout Alleman naar WK in VS: “Hopelijk opnieuw superdag”

Wout Alleman (28) verschijnt zondag aan de start van het wereldkampioenschap mountainbike op de marathonafstand. In Snowshoe, in de Verenigde Staten, ambieert de Otegemnaar, die vorig jaar de Europese titel veroverde, een mooie uitslag. “Na een mindere zomer voel ik me net op tijd weer goed.”
The post Ex-Europees marathonkampioen mountainbike Wout Alleman naar WK in VS: “Hopelijk opnieuw

Lees meer »