LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Laurens Devos doet het opnieuw! Tafeltennisser pakt derde gouden medaille op een rij

De Paralympische Spelen in Parijs zijn al toe aan hun voorlaatste dag. Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) pakte z’n derde gouden medaille op een rij. Dressuuramazone Michèle George greep deze voormiddag andermaal een gouden plak. Voor onze landgenote is het al haar zevende gouden medaille, een evenaring van het record. 

Meer krantenkoppen in België

In het hoofd van Dominique Pelicot, die voor het eerst spreekt in verkrachtingszaak: “Ik ben niet als pervert geboren, maar ben het gewórden. Door het internet”

Wie is de man die zijn vrouw 10 jaar lang liet verkrachten? In Avignon kreeg Dominique Pelicot voor het eerst zelf een stem. “Ik was een egoïst en ik heb niet nagedacht. Daar schaam ik me voor. Ik hou nog steeds van ‘mijn vrouw’”, getuigde hij urenlang. De schuld steekt hij op zijn jeugd en de verslavende lokroep van het

Lees meer »

Warandewijk in Gistel houdt na bijna 30 jaar laatste wijkfeest: “Een feest in een refter of lokaaltje, ziet niemand zitten”

Voor een laatste keer hield de Warandewijk een wijkfeest. Want na 25 edities trekken de organisatoren er de stekker uit. “Afgelopen zondag kwamen er opnieuw zo’n 75 feestvierders opdagen, dat is niet niks, hé.“We stoppen op een hoogtepunt”, klinkt het.
The post Warandewijk in Gistel houdt na bijna 30 jaar laatste wijkfeest: “Een feest in een refter of lokaaltje,

Lees meer »

Dit is waarom ‘Lili en Marleen’ niet meer wordt uitgezonden

Hoewel ‘Lili en Marleen’ een groot succes was, moeten fans sinds 2019 zonder hun geliefde personages zoals Jefke, Ida, moeder Lisa, Pierre en Marleentje. In tegenstelling tot andere populaire series zoals ‘F.C. De Kampioenen’, wordt ‘Lili en Marleen’ momenteel niet heruitgezonden. Producent René Vlaeyen legt aan de ‘Gazet van Antwerpen’ uit waarom dat het geval is.

Lees meer »

Astrid Lafaut (22) geniet nog steeds na van titel als nieuwe Miss West-Vlaanderen: “Ik ben ontwaakt als een prinses”

Zaterdagavond werd Astrid Lafaut in het Plopsa Theater verkozen tot Miss West-Vlaanderen, tijdens de provinciale finales van Miss België. Zo blijft dit kroontje voor het tweede jaar op rij in De Panne. “Dit is een letterlijke bekroning voor al mijn inspanningen”, glundert ze.
The post Astrid Lafaut (22) geniet nog steeds na van titel als nieuwe Miss West-Vlaanderen: “Ik

Lees meer »

‘Will Smith’ kwam in vrede en ‘Sh?gun’ schrijft geschiedenis: alles wat je moet weten over de Emmy’s

‘Baby Reindeer’, ‘The Bear’ en ‘Sh?gun’ zijn de grote winnaars van de Emmy Awards die zondagavond in Los Angeles in aanwezigheid van de genomineerden werden uitgereikt. De serie rond het waargebeurde verhaal van de stalker haalde vier awards op, de reeks ‘Sh?gun’ schreef geschiedenis en ook Jeremy Allen White viel in de prijzen met de reeks ‘The Bear’.

Lees meer »

Sassport Boezinge A gaat voor zeven op negen in Ardooie

Na het puntenverlies op de openingsspeeldag thuis tegen Oostnieuwkerke, kon Sassport Boezinge A de rug rechten in het Mirakelstadion tegen RC Waregem. De oranjehemden wonnen met 1-2 en trekken met vier op zes naar Ardooie.
The post Sassport Boezinge A gaat voor zeven op negen in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Overnemer gezocht voor Slagerij Els & Jozef

Na 33 jaar uitbating stellen Jozef Vanbelle (58) en Els Vansteelant (58) hun slagerij in de Koolkerkse Steenweg in Sint-Jozef te koop. “Na jaren van hard werk, willen we het wat rustiger aan doen”, zegt Jozef. “Maar we stoppen niet voor er een geschikte koper of overnemer gevonden is.”
The post Overnemer gezocht voor Slagerij Els & Jozef appeared

Lees meer »