Medewerker afvalophaler Ivago in levensgevaar naar ziekenhuis na aanrijding: onderzoek naar omstandigheden

Een medewerker van Ivago werd vrijdagmiddag, iets voor 13 uur, aangereden in de Gaverlandstraat in Drongen. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De straat was even afgezet, maar werd iets na 15 uur weer vrijgegeven.

 

Meer krantenkoppen in België

Ingrid opent derde vestiging Cannelle Orange in Ploegsteert

Het begon als een passie, een droom die realiteit werd. Het groeide uit tot een succesverhaal waarbij het einde nog niet in zicht is. In Ploegsteert opende Cannelle Orange zopas de deuren. Een derde winkel voor Ingrid Saugrain, die hiermee blijft verder timmeren aan de weg. “Mijn drijfveer blijft de glimlach op het gezicht van mijn klanten.”
The post

Lees meer »

Britse premier Starmer onder vuur om banden met geldschieter

De Britse premier Keir Starmer ligt in eigen land onder vuur vanwege zijn banden met een belangrijke donor. The Sunday Times schrijft dat niet is opgegeven dat multimiljonair Waheed Alli betaalde voor kleding en een zogenoemde personal shopper voor de echtgenote van de nieuwe regeringschef. Dit zou de gedragscode van het parlement schenden.

Lees meer »

Donald Trump: “Ik haat Taylor Swift”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft zijn afkeer voor zangeres Taylor Swift duidelijk laten merken. De voormalige Amerikaanse president schreef zondag in een bericht op Truth Social in hoofdletters “Ik haat Taylor Swift”, zonder verdere uitleg of context.

Lees meer »

‘Bakker Bart’ uit Izegem gelooft in de slaagkansen van de nieuwe zaterdagmarkt op Krottegem en in Beveren

Zaterdag 14 september vindt de eerste markt plaats op de OLV-markt in Krottegem, een week later trekken de markkramers hun tenten achter de kerk in Beveren. Marktkramer Bart Van Eenooghe uit Izegem was nog op zoek naar een vaste zaterdagmarkt en vond die nu dus op Krottegem en in Beveren. “Een zaterdagmarkt heeft zeker kans op slagen”, zegt de ervaren

Lees meer »

Israëlisch leger geeft toe dat drie gijzelaars “wellicht” bij luchtaanval werden gedood – Houthi’s eisen raketaanval vanuit Jemen op

De Houthi’s uit Jemen hebben de verantwoordelijkheid opgeëist voor een raketaanval op Israël. “Een ballistische raket werd afgevuurd op een positie van het Israëlische leger. Meer dan twee miljoen zionisten moesten naar de schuilkelders vluchten, voor het eerst in de geschiedenis”, aldus een woordvoerder. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »

Twintiger maand langer in de cel voor brandstichting in bestelwagen

Een 24-jarige man blijft een maand langer in de cel nadat hij deze zomer werd opgepakt op verdenking van opzettelijke brandstichting en diefstal. De jongeman had de nacht doorgebracht in een bestelwagen op straat, die in alle vroegte ook plots begon te roken. Enkele agenten van politiezone Oostende merkten de beginnende brand op toen ze naar hun werk gingen.

Lees meer »

K3 zit 5 weken op Malta, wij brachten hen een bezoek: “Het feit dat ik Louis zo mis, is een teken dat het goed zit”

“Mensen hebben hier totaal geen besef van wie we zijn. ‘We’re a Belgian popgroup’, moeten we tientallen keren per dag uitleggen.” Maar liefst vijf weken brengen Hanne, Marthe en Julia van K3 door op Malta voor hun allereerste film samen. Omringd door 55 crewleden, 60 figuranten, 12 Belgische en 16 Maltese dansers, en… schildpadspotters. Want de natuur wil niet echt

Lees meer »