Ruben Van Gucht ontdekt ‘mobiele prostitutie’ tijdens Spelen in Parijs: “Plots begreep ik wat er aan de hand was”

Ruben Van Gucht (37) is momenteel in Parijs voor de Paralympische Spelen. Tijdens één van zijn joggingrondes door het Bois de Boulogne deed hij een opvallende ontdekking. “Om de 50 meter zag ik een witte bestelwagen geparkeerd staan, en had aanvankelijk geen flauw idee wat er aan de hand was”, vertelt hij lachend op Radio2. 

Meer krantenkoppen in België

Jong Keukengeweld brengt jonge chef Emin Avdovic in de schijnwerpers bij restaurant Julien

Op dinsdag 10 september 2024 werd in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen het startschot gegeven voor de nieuwste editie van Jong Keukengeweld, een initiatief van Horeca Vlaanderen. Dit evenement, dat jongeren op een toegankelijke manier laat kennismaken met Vlaams culinair talent, zet dit jaar 73 jonge chefs in de kijker. Een van hen is Emin Avdovic (34),

Lees meer »

Ontslag Van Immerseel slaat in als een bom: “Reus uit klassieke muziek kon niet loslaten”

Het Brugse orkest Anima Eterna heeft de banden met oprichter en bezieler Jos Van Immerseel (78) radicaal doorgeknipt na "aanhoudend agressief gedrag" en "het niet nakomen van zakelijke afspraken". "Het nieuws slaat in als een bom. Anima Eterna zoekt al jaren andere mensen om het orkest te leiden, maar Jos bleef altijd een bepalende rol spelen", reageert Klara-presentator Marc Janssens.

Lees meer »

KLJ Wijtschate krijgt nieuw dak

Recent werd op het lokaal van KLJ Wijtschate een nieuw dak gelegd door de gemeente. Ook Jeugdhuis Westouterik in Westouter kreeg in de afgelopen legislatuur een nieuw dak.
The post KLJ Wijtschate krijgt nieuw dak appeared first on KW.be.

Lees meer »

Veertiger vecht tevergeefs celstraf aan na belaging Brugs advocaten- en Blankenbergs vastgoedkantoor

Een 46-jarige man uit Malle heeft voor de Brugse strafrechtbank twee jaar effectieve celstraf gekregen voor belaging van een Brugs advocatenkantoor en een Blankenbergs vastgoedkantoor. T.K. kreeg die straf eerder al opgelegd bij verstek, maar hij tekende verzet aan. Tevergeefs, zo blijkt.
The post Veertiger vecht tevergeefs celstraf aan na belaging Brugs advocaten- en Blankenbergs vastgoedkantoor appeared first on

Lees meer »

Uitvaartzorg Beyens-Billiet in rouw door overlijden trouwe medewerker Luc Comeine (78)

In het AZ Delta Rumbeke is Luc Comeine (78) uit Geluwe overleden. Hij verloor de oneerlijke strijd tegen een slepende ziekte. Luc was destijds onder meer in sportcentrum De Pionier zaalwachter in dienst van de stad Wervik en een heel trouwe medewerker bij Begrafenissen Billiet in Geluwe.
The post Uitvaartzorg Beyens-Billiet in rouw door overlijden trouwe medewerker Luc Comeine

Lees meer »

“Ook de spelers dragen verantwoordelijkheid bij Anderlecht. Wat komt er van Amuzu, Verschaeren en Dreyer?”

Zet Club Brugge de opmars verder en koppelt Antwerp beter voetbal nu ook aan resultaat, dan blijft Anderlecht ter plaatste trappelen. Het voetbal blijft armtierig en nu kan paars-wit ook in eigen huis niet meer winnen van Westerlo. Onze analist Marc Degryse heeft begrip voor de morrende fans: “Ik vrees als Anderlecht deze week verliest van Genk of Charleroi, dat

Lees meer »

Jonge bestuurder mist bocht en belandt met camionette tegen gevel van hoekwoning in Wervik

Op de hoek van de Geluwestraat en de Ommegangstraat in Wervik belandde vrijdagavond een camionette tijdens het nemen van een bocht tegen de gevel van een hoekwoning. De schade aan het huis bleef gelukkig beperkt. De jonge bestuurder uit Wervik moest voor onderzoek naar het ziekenhuis. Zijn passagier bleef ongedeerd.
The post Jonge bestuurder mist bocht en belandt met

Lees meer »

Opnieuw roept een fietsfabrikant bakfietsen terug om breekbare frames

De Nederlandse fietsfabrikant Vogue roept twee typen bakfietsen terug om veiligheidsrisico’s. Het gaat om de Vogue Troy en de Vogue Journey. De fabrikant roept eigenaren op de fietsen niet meer te gebruiken en ze gratis te laten aanpassen. Vogue moet per direct stoppen met de verkoop van al zijn bakfietsen van toezichthouder de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Lees meer »

N-VA maakt als laatste kieslijst bekend in Gistel: “Wij trekken met een zeer realistisch, maar ambitieus programma naar de kiezer”

De laatsten zullen de eersten zijn: geldt dat spreekwoord ook voor N-VA? De meerderheidspartij van schepen Wim Aernoudt sluit het rijtje van lijstvoorstellingen af.
The post N-VA maakt als laatste kieslijst bekend in Gistel: “Wij trekken met een zeer realistisch, maar ambitieus programma naar de kiezer” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waterpeil Donau blijft stijgen: Slovakije en Hongarije bereiden zich voor op overstromingen – Dodentol opgelopen tot 15

Het waterpeil in de Donau blijft stijgen. In de Slovaakse hoofdstad Bratislava en de Hongaarse hoofdstad Boedapest worden maatregelen genomen om de dreigende wateroverlast in te perken. Het dodental na de passage van cycloon Boris is intussen opgelopen tot vijftien: in Roemenië kwamen zes slachtoffers om het leven, in Polen vijf, in Oostenrijk drie en in Tsjechië één. Heel wat

Lees meer »