Wat is de kans? Vrouw verliest bril in Italië en vindt hem terug bij haar eigen opticien in Herent

Een opticien uit Herent kreeg een bril toegestuurd uit Italië die mogelijk verloren was door een klant. In het doosje zat namelijk een brillendoekje van de winkel. Na een zoektocht op sociale media werd de eigenaar niet gevonden, tot die plots onverwacht toch in de winkel stond om een nieuwe bril te kopen. 

Meer krantenkoppen in België

“Van totale vernedering naar totale transformatie”: ‘Achter de schermen’-duo schittert in ‘Celebrity Klopjacht’

In de derde aflevering van ‘Celebrity Klopjacht’ zagen we hoe Pieterjan Marchand en Jeff Bronder, bekend van ‘Achter de schermen’, gepakt werden door de speurders. Maar dat gebeurde wel in stijl. “We zijn toch geslaagd in onze opzet.”
The post “Van totale vernedering naar totale transformatie”: ‘Achter de schermen’-duo schittert in ‘Celebrity Klopjacht’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester Kris Declercq doet oproep naar formateur Bart De Wever: “Geef ons meer middelen om overlast tegen te gaan”

Burgemeester van Roeselare Kris Declercq wil samen met politie en parket de strijd tegen overlast en drugs intensifiëren. Dat willen ze doen door de verschillende instrumenten beter op elkaar af te stemmen. Toch diegene die voor handen zijn, want alles bij elkaar zijn de mogelijkheden beperkt. Daarom doet burgemeester Kris Declercq een oproep naar federaal formateur Bart De Wever voor

Lees meer »

Bedwantsenprobleem in repatriëringscentrum in Steenokkerzeel nog niet meteen van de baan: “Bestrijdingsfirma’s overbevraagd”

Het bedwantsenprobleem in het gesloten centrum 127bis in Steenokkerzaal zal niet meteen opgelost zijn. De procedure om de plaag in te schatten en de daaropvolgende administratie vraagt al enkele weken, en bovendien zijn de bestrijdingsfirma’s overbevraagd. Intussen kunnen nog slechts 1 bewonersvleugel en het administratieve gedeelte worden gebruikt.

Lees meer »

Alexander Demyttenaere (KZ Dentergem 4E) tegen Pittem: “De tegenstander omschrijven? Pittem heeft twee gezichten”

Zonnekloppers Dentergem is de competitie gestart met de intentie om mee te doen voor de prijzen. Na het verlies bij buur KFC Aarsele staat het team van Nico Rogge met 4 op 9 halverwege de klassering.
The post Alexander Demyttenaere (KZ Dentergem 4E) tegen Pittem: “De tegenstander omschrijven? Pittem heeft twee gezichten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drugsdealers uit Halle krijgen tot 40 maanden cel

Drie twintigers uit Halle zijn door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot effectieve celstraffen van 30 en 40 maanden voor de verkoop van drugs. Een van hen bleef na zijn arrestatie gewoon verder doen met zijn handeltje en dealde verder binnen de gevangenismuren.

Lees meer »

DE GROTE PEILING. Leuven lijkt meer dan ooit ‘Mee met Mo’

Een maand voor de verkiezingen lijken de Leuvenaars meer dan ooit achter burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) te staan. In geen enkele centrumstad is men meer tevreden over het gevoerde beleid dan in Leuven. We lijken dan ook aan de vooravond te staan van een ruime overwinning voor ‘Mo’. Maar in de achterhoede wordt het voor velen bang afwachten.

Lees meer »

Eerste energielening voor mede-eigenaars

Energiehuis Oostende biedt advies en begeleiding aan particulieren en kmo’s voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Onlangs kende Energiehuis Oostende de eigenaars van het Residentie Stendhal (Vereniging van Mede-Eigenaars) een eerste Mijn VerbouwLening toe.
The post Eerste energielening voor mede-eigenaars appeared first on KW.be.

Lees meer »