Einde seizoen voor Van Aert na valpartij in Vuelta, CEO Richard Plugge: “De klap is mentaal heel groot”

Het is over en uit voor Wout van Aert (29). Na bijkomend onderzoek in het ziekenhuis in Herentals is alle hoop verdwenen: zijn knie is te zwaar geraakt, Van Aert zal dit seizoen niet meer in actie komen. Het enige goeie nieuws: “Dit is een blessure die honderd procent zal genezen.” 

Meer krantenkoppen in België

Dexter-prequel verschijnt op 13 december

De serie ‘Dexter: Original Sin’, die zich afspeelt voor de gebeurtenissen van de serie ‘Dexter’, verschijnt in december. Dat heeft Paramount donderdag aangekondigd. De eerste aflevering is vanaf 13 december te streamen op Paramount+.

Lees meer »

West-Vlaamse veehouders verliezen steeds meer schapen aan blauwtongvirus: “heb al gedacht om te stoppen”

Het blauwtongvirus treft momenteel heel wat veehouders. In ons land werden er inmiddels 2.400 haarden vastgesteld. Onder andere schapenhouder Lode Stragier uit de Rennevoordestraat in Oekene is zwaar getroffen. Tientallen van zijn schapen stierven de voorbije maand door het virus. “Ik heb al gedacht om te stoppen”, aldus Lode.
The post West-Vlaamse veehouders verliezen steeds meer schapen aan blauwtongvirus:

Lees meer »

Lokaal kunsttalent exposeert in glazen container

Naast OC de Stekke staat een glazen container. Een beetje vreemd op het eerste gezicht. Wie nader toekijkt ziet schilderijen hangen: kleurrijke landschappen, van de hand van Roland Plasman. Het Wevelgemse Atelier voor Plastische Kunsten lanceert immers een uniek kunstproject waarbij deze tijdelijke container wordt omgetoverd tot een inspirerende tentoonstellingsruimte. “Ik startte in 1986 met
The post Lokaal kunsttalent

Lees meer »

Club Brugge wint met 0-3 van Kortrijk en komt naast Genk aan de leiding

Club Brugge heeft zaterdag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League in het Guldensporenstadion KV Kortrijk met 0-3 opzijgezet. Door de zege komen de Bruggelingen voorlopig samen met Racing Genk aan de leiding. Kortrijk staat met zeven punten dertiende.
The post Club Brugge wint met 0-3 van Kortrijk en komt naast Genk aan de leiding appeared first

Lees meer »

Nieuwe Gentse beweging zet kandidaten alfabetisch op lijst bij verkiezingen 

De nieuwe politieke beweging Grondrecht pakt in Gent uit met een bijzonderheid bij de gemeenteraadsverkiezingen. Er is geen echte lijsttrekker, de kandidaten staan in alfabetische volgorde. Niet Raf Verbeke, één van de mensen achter de volksraadpleging over betaalbaar wonen, staat zo op één. Die plek is voor Pieter Amos. Verbeke komt net niet achteraan het alfabet en staat voorlaatste.

Lees meer »

Wie vermoordde Heidi Reyntjens, die mentale beperking had? Zus Inge en haar ex-lief gaan allebei voor vrijspraak op assisenproces

Zowel Inge Reyntjens als haar ex-lief Daisy zullen volgende week de vrijspraak vragen voor de moord op Inges zus Heidi Reyntjens, die in april 2019 stierf nadat ze ’s nachts in het kanaal Dessel-Schoten was geduwd. “Inge stond onder druk door de berichten die Daisy haar al sinds 2016 stuurde. Ze heeft Heidi geduwd uit frustratie, maar probeerde haar zus

Lees meer »