BINNENKIJKEN. Deze woning heeft zwembad, bos en twee vijvers: “Je moet er wel wat werk willen insteken”

In Destelbergen staat momenteel een villa te koop met een tuin van 2,4 hectare. Voor nog geen miljoen euro krijg je niet één maar twee vijvers en een bos in handen. Er is wel één kanttekening.

 

Meer krantenkoppen in België

Oververhitte batterijen of explosieven: hoe werden honderden biepers van Hezbollah gelijktijdig tot ontploffing gebracht? “Dit is een nooit geziene operatie”

In Libanon en Syrië zijn elf doden en duizenden gewonden gevallen, nadat de biepers van leden van de sjiitische groepering Hezbollah tegelijkertijd ontploften. Hoe werden de toestellen tot ontploffing gebracht en wie zit achter die operatie? “Er werden eerder al mensen vanop afstand uitgeschakeld, weliswaar met ontploffende telefoons in plaats van semafoons. Maar nog nooit eerder op dergelijke schaal”, zegt

Lees meer »

“In tien minuten verdween alles”

Vol ongeloof kijken inwoners in het Poolse grensgebied naar de ravage die storm Boris heeft aangericht. Maar ze hebben weinig tijd te verliezen. Er wordt samen opgeruimd, gevloekt en gehuild. Vrijwilligers schieten te hulp, ook om diefstallen tegen te houden.

Lees meer »

Na aanvaring in rechtbank staat familie van Francis (16) opnieuw oog in oog met doodrijder: “Voor ons is geen enkele straf zwaar genoeg”

“Wij kregen levenslang omdat jij een moordenaar bent”: toen in juni het proces van start ging tegen Youri H., leidde dat tot een ‘emotionele bom’ tussen de familie van de verongelukte Francis Aerts (16) en de beklaagde. Ook vader Peter Aerts kon zijn emoties na de zitting in de politierechtbank van Dendermonde niet meer de baas en noemde de bestuurder

Lees meer »