Russische president Vladimir Poetin lijkt steun uit te spreken voor Kamala Harris: “Ze heeft een aanstekelijke lach”

"Onze favoriet was president Joe Biden, maar hij is uit de race gestapt. Biden heeft gevraagd om Harris te steunen, dus dan zullen wij dat ook doen", zegt Vladimir Poetin. Ze is een betere keuze dan Donald Trump, zegt de Russische president, die volgens hem "de meeste sancties ooit heeft opgelegd aan Rusland". 

Meer krantenkoppen in België

Disneyland® Paris biedt 7.000 contracten aan in catering, hotels, shows en technische diensten tijdens een Casting Tour die langs Rijsel gaat

Disneyland Paris lanceert vacatures voor verschillende beroepen tijdens zijn Casting Tour door Frankrijk, Italië en Spanje om op zoek te gaan naar talenten uit Europa, van september 2024 tot maart 2025. Belgische kandidaten kunnen op maandag 16 en dinsdag 17 september terecht in Rijsel om zich kandidaat te stellen.
The post Disneyland® Paris biedt 7.000 contracten aan in catering,

Lees meer »

Oververhitte batterijen of explosieven: hoe werden honderden biepers van Hezbollah gelijktijdig tot ontploffing gebracht? “Dit is een nooit geziene operatie”

In Libanon en Syrië zijn elf doden en duizenden gewonden gevallen, nadat de biepers van leden van de sjiitische groepering Hezbollah tegelijkertijd ontploften. Hoe werden de toestellen tot ontploffing gebracht en wie zit achter die operatie? “Er werden eerder al mensen vanop afstand uitgeschakeld, weliswaar met ontploffende telefoons in plaats van semafoons. Maar nog nooit eerder op dergelijke schaal”, zegt

Lees meer »

Schoenenketen Bristol failliet verklaard: 160 jobs gaan verloren

Het doek is zoals verwacht gevallen over de schoenenketen Bristol. De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Hasselt, heeft donderdag het faillissement uitgesproken van Euro Shoe Group, de vennootschap achter de keten. Dat meldt vakbond ACV Puls en het bedrijf bevestigt het nieuws. Een 160-tal mensen op de hoofdzetel en het logistiek centrum in Beringen verliezen hun baan.

Lees meer »

Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek

Op zaterdag 21 september organiseert Ingelcaps een ruilbeurs van champagnecapsules in De Cultuurfabriek in de Kortrijkstraat.
The post Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Roeselare volgens Gaia meest diervriendelijke gemeente van West-Vlaanderen, vijf gemeenten gebuisd

Van alle gemeenten en steden in West-Vlaanderen, zet Roeselare zich het best in voor dierenwelzijn. Dat blijkt uit een grootschalige enquête van dierenrechtenorganisatie Gaia. Met een score van 80 procent staat Roeselare gedeeld 16de op de Vlaamse rangschikking. Vijf West-Vlaamse gemeenten scoorden minder dan de helft.
The post Roeselare volgens Gaia meest diervriendelijke gemeente van West-Vlaanderen, vijf gemeenten gebuisd

Lees meer »