Tot 27 graden maar vanavond kans op onweer: “Overal droog, behalve in het zuidoosten”

Terwijl de dag in het zuiden van het land begint met bewolking en elders met brede opklaringen, wordt het later op donderdag overal wisselend bewolkt. Het is droog, met tegen de avond kans op enkele (onweers)buien in het zuiden van het land. Het kwik stijgt volgens het KMI tot 23 graden aan zee en tot 27 graden in de Kempen. 

Meer krantenkoppen in België

Dominique Pelicot (71) verschijnt na week afwezigheid dinsdag normaal weer voor rechtbank tijdens verkrachtingsproces

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

Club Brugge wint met 0-3 van Kortrijk en komt naast Genk aan de leiding

Club Brugge heeft zaterdag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League in het Guldensporenstadion KV Kortrijk met 0-3 opzijgezet. Door de zege komen de Bruggelingen voorlopig samen met Racing Genk aan de leiding. Kortrijk staat met zeven punten dertiende.
The post Club Brugge wint met 0-3 van Kortrijk en komt naast Genk aan de leiding appeared first

Lees meer »

Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs

Julie Vanloo heeft met haar WNBA-team Washington Mystics een slechte zaak gedaan in de jacht op het achtste en laatste ticket voor de play-offs. In eigen huis verloor de ploeg op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie met 71-87 van leider New York Liberty.
The post Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs appeared

Lees meer »

TSC Proven snakt naar eerste driepunter van het seizoen

TSC Proven begon het seizoen met één op zes. Tegen Sparta Dikkebus verloor het met 2-4, in Gits werd het een brilscore. Zaterdag komt Staden op bezoek. Simon Decroos hoopt op de eerste driepunter van het seizoen.
The post TSC Proven snakt naar eerste driepunter van het seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mongoolse universitaire medewerkers bezoeken zorggroep H. Hart voor studiedag

Zorggroep H. Hart Kortrijk ontving vijftien universitaire medewerkers uit Mongolië. Het gezelschap kwam voor een intensieve training rond de inclusie van personen met bijzondere noden in het onderwijs, op de werkplek en in de samenleving. Mongolië staat in vergelijking met Vlaanderen op het gebied van deze integratie vijftig jaar achter.
The post Mongoolse universitaire medewerkers bezoeken zorggroep H. Hart

Lees meer »

Familie De Ly heeft een plaats in geschiedenisboek van KSV Jabbeke (2A): “Geduldig wachten op doorstroming”

Voorzitter Chris Bourgois is een man met een plan. Toen zijn vlaggenschip promoveerde naar eerste provinciale, bleef hij zweren bij zijn eigen jongeren en attractief voetbal. Opnieuw in tweede beland, slaagde toenmalig T1 Steve Stellamans er niet in de motor aan te zwengelen en koos voor een vertrek. In zijn plaats stelde de preses met Bart Van Hecke een hoog

Lees meer »

“Mijn neus raakt verstopt aan rechtse kant van bed”: bizarre discussie zet domper op huwelijksnacht in ‘Blind getrouwd’

Het derde ‘Blind getrouwd’-koppel is een feit. De ogenschijnlijk ijzig kalme Jidse (27) lijkt een uitstekende match voor de goedlachse Jorina (32), die in aanloop naar het programma een behoorlijke gedaanteverwisseling doormaakte. Bij Karlien en een opvallend openhartige Thomas leek het allemaal wat minder vlot te gaan. Inclusief hun eerste huwelijksnacht. “Daar zal ik me dan maar overzetten.”

Lees meer »

AA Poperinge bestaat 50 jaar en zet werking in de kijker: “Dankzij AA gelukkig nuchter”

Op zaterdag 21 september organiseert Anonieme Alcoholisten (beter bekend als AA) Poperinge een voorlichtingsvergadering. “Hiermee staan we stil bij vijf decennia toewijding en ondersteuning van mensen die worstelen met een alcoholverslaving”, vertelt Simonne* van AA Poperinge.
The post AA Poperinge bestaat 50 jaar en zet werking in de kijker: “Dankzij AA gelukkig nuchter” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Een lijfwacht richtte zijn pistool op mij”: zwemles voor de tweeling van Charlène van Monaco liep bijna uit de hand

Heeft prinses Charlène (46) te hoge verwachtingen van haar kinderen, prins Jacques en prinses Gabriella (beiden 9)? Nu de zwemlerares van de kinderen naar buiten kwam met onthullingen, ligt haar harde opvoedingsstijl onder de loep. “Dit kan schadelijk zijn voor de kinderen”, waarschuwt een psychologe, die ook uitlegt welke gevolgen dit kan hebben. Ze geeft de vrouw van prins Albert

Lees meer »