LIVE VUELTA. Marc Soler wint op mythische slotklim – O’Connor redt rode leiderstrui met enkele seconden

De zestiende etappe van de Vuelta trekt via een moordende slotklim naar Lagos de Covadonga. Kan Primoz Roglic er de macht grijpen? Wout van Aert sprokkelde aanvankelijk weer kostbare punten voor het bergklassement, tot hij in de afdaling van Collada Llomena op ruim 50 kilometer van de finish wegschoof in een bocht, ten val kwam en daar nare gevolgen aan lijkt over te houden. Van Aert lijkt een kruis te moeten maken over zijn verdere Vuelta. 

Meer krantenkoppen in België

China hackte honderdduizenden slimme apparaten, waarschuwt FBI

Chinese staatshackers hebben meer dan 260.000 apparaten gehackt om ze te kunnen gebruiken voor grote cyberaanvallen, waarschuwen de autoriteiten van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Daaronder zijn volgens de diensten ongeveer 2700 apparaten in Nederland. Het Nationaal Cyber Security Centrum van het Nederlandse ministerie van Justitie en Veiligheid meldt ook dat enkele duizenden apparaten in

Lees meer »

LIVE BAYERN-DINAMO ZAGREB (21u). Kompany maakt vanavond zijn CL-debuut als trainer: “Finale in München is extra stimulans”

Met een thuiswedstrijd tegen Dinamo Zagreb opent Bayern München vanavond zijn vernieuwde campagne van de Champions League. Voor Vincent Kompany wordt het zijn debuut als trainer op het kampioenenbal. “In principe is dit voor mij niets nieuw, maar we dromen van de finale”, vertelde hij in een gesprek met VTM NIEUWS-analist Gilles De Bilde.

Lees meer »

Mogelijk honderden leden van Libanese Hezbollah gewond na ontploffing ‘biepers’, ook Iraanse ambassadeur als slachtoffer

In Libanon zijn mogelijk honderden leden van de militante groep Hezbollah gewond geraakt nadat hun ‘biepers’ waren ontploft. Dat melden onder meer het Britse persagentschap Reuters en het Libanese National News Agency. Een lokale veiligheidsbron heeft het over de "grootste beveiligingsinbreuk" sinds de start van het conflict met Israël, dat nog niet op het incident heeft gereageerd.

Lees meer »

Heidi De Pauw, ex-CEO Child Focus, wordt hoofd Belgisch ontwikkelingsagentschap in Jordanië: “Het is voor mij wel de logische volgende stap”

Na 12 jaar als CEO bij Child Focus, maakt Heidi De Pauw (52) de overstap naar Enabel. Bij het Belgische Ontwikkelingsagentschap wordt ze country director voor Jordanië. “Het is voor mij een logische volgende stap in mijn carrière”, zegt De Pauw. “Als ik zeg dat ik nieuwe horizonten wil opzoeken, dan doe ik dat.” Maar echt nieuw is de regio

Lees meer »

53-jarige fietser komt om bij aanrijding

In Kontich is vrijdagavond een 53-jarige man om het leven gekomen toen hij op de fiets in aanrijding kwam met een wagen. Dat bevestigt de lokale politiezone Hekla. De 24-jarige bestuurder van de wagen bleef ongedeerd.

Lees meer »

Ooit zelf Trump-fan en nu in de ban van oorlog in Oekraïne: wat weten we al over verdachte van mogelijke moordpoging op Trump?

Ryan Wesley Routh, zo heet de man die volgens Amerikaanse media gearresteerd is na een nieuwe vermoedelijke moordpoging op Republikeins president Donald Trump. De 58-jarige Routh, ooit een Trump-stemmer, sprak zich op sociale media de laatste jaren sterk uit tegen de voormalige president en hamerde op voor steun aan Oekraïne. Dit weten we al over hem.

Lees meer »

Wereldsterren van Borussia Dortmund trainen op velden van KSKD Hertsberge

Hoog bezoek bij KSKD Hertsberge woensdag. De wereldsterren van Borussia Dortmund kwamen immers op het veld van de vierdeprovincialer een laatste keer trainen in aanloop naar hun duel met Club Brugge in de Champions League van woensdagavond. “Dichter bij profvoetbal gaan we niet komen”, lacht voorzitter Christophe Vandoorne.
The post Wereldsterren van Borussia Dortmund trainen op velden van KSKD

Lees meer »