Maak kennis met Roxy Dekker, het hitfenomeen dat al maanden de Nederlandse hitlijsten domineert

Amper 19 is ze, maar heel Nederland eet uit de hand van hitfenomeen Roxy Dekker. ‘Anne-Fleur Vakantie’, ‘Sugardaddy’, ‘Huisfeestje’… Alles wat de zangeres op dit moment aanraakt verandert er in goud. “Bij m’n eerste hit dacht ik: dat ga ik waarschijnlijk nooit meer overtreffen. Maar dan gebeurde het nog eens en nog eens”, aldus een trotse Dekker. Roxy weet nu meer en meer ook de harten Vlaamse jongeren te veroveren. Reporter Jarne kan de drukbezette Amsterdamse strikken voor een gesprek. Bekijk het nu in deze nieuwe HLN Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Tim Merlier is de nieuwe Europese kampioen wielrennen

Tim Merlier is de nieuwe Europese kampioen wielrennen. Zoals verwacht draaide de 222-kilometer lange wedstrijd uit op een spurtduel in Hasselt. Het zilver ging naar Olav Kooij, het brons naar de Est Madis Mihkels. Topfavoriet Jonathan Milan eindigde niet in de top tien.

Lees meer »

Zulte Waregem parkeert overbodige Brüls en Tambedou bij Jong Essevee

Middenvelder Christian Brüls (35) en centrale verdediger Modou Tambedou (21) hebben allebei nog een contract tot 2025 bij Zulte Waregem, maar daar lijkt geen toekomst meer voor hen weggelegd. De club bevestigt donderdag dat beide spelers bij Jong Essevee de conditie moeten onderhouden.
The post Zulte Waregem parkeert overbodige Brüls en Tambedou bij Jong Essevee appeared first on KW.be.

Lees meer »

“In de voorbije uren tien dambreuken in Neder-Oostenrijk” – Dodentol opgelopen tot 15

In de Oostenrijkse deelstaat Neder-Oostenrijk worden de dammen scherp in de gaten gehouden. “We hebben de afgelopen uren tien dambreuken gehad. Die moeten nauwgezet weer hersteld worden”, aldus het hoofd van het crisisteam. Het dodental na de passage van cycloon Boris is intussen opgelopen tot vijftien: in Roemenië kwamen zes slachtoffers om het leven, in Polen vijf, in Oostenrijk drie

Lees meer »

“Israël plaatste explosieven in Hezbollah-biepers gemaakt in Europees bedrijf”: 9 doden en 2.800 gewonden in Libanon

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag liefst 2.800 mensen gewond raakten en negen doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New York

Lees meer »

Drukke tv-najaar van Gert Verhulst start midden in verbouwstress: “Tegen dat dat voorbij is zijn we 2 jaar verder, vrees ik”

Na een korte vakantie is Gert Verhulst (56) volgende week opnieuw alomtegenwoordig op uw tv-scherm. Eerst als talkshowhost in ‘De tafel van Gert’, later op de avond als keukenprins in ‘Komen eten’. Vooral dat laatste programma bezorgde hem stress. “Nooit meer”, vertelt Gert vanuit Saint-Tropez. In dit gesprek met HLN blikt hij ook voor het eerst terug op zijn bewogen

Lees meer »

Fout in uitnodigingsbrieven voor gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen

In sommige Antwerpse uitnodigingsbrieven voor de komende gemeenteraadsverkiezingen staat een fout. Dat laat de stad Antwerpen weten. Zo staat vermeld dat er 33 stadsdistrictsraadsleden worden verkozen, maar dat aantal klopt enkel voor het district Antwerpen, niet voor de andere districten. De fout heeft geen gevolgen voor de organisatie van de verkiezingen.

Lees meer »

Adrien Devriendt (22) is Belgisch kampioen bij de beloften op de 400 meter sprint

Op het voorbije Belgisch kampioenschap atletiek voor beloften in Ninove liep Adrien Devriendt tussen een sterk deelnemersveld in 47’10” naar de nationale titel op de 400 meter. “Ik deed mijn wedstrijd zoals ik die op voorhand gepland had.”
The post Adrien Devriendt (22) is Belgisch kampioen bij de beloften op de 400 meter sprint appeared first on KW.be.

Lees meer »