Hoezo, ruis op hun relatie? Vinicius laat Mbappé de penalty trappen en vraagt het Bernabeu om steun

De avond van de verlossing voor Kylian Mbappé. Tegen Real Betis wist de Franse superster twee keer te scoren – eindelijk zijn eerste goals in La Liga (2-0) nadat hij drie matchen droog stond. “Voor sommigen lijkt dat misschien niet veel, maar voor mij was dat wél veel.” 

Meer krantenkoppen in België

Theatershow van Peter Detavernier over zijn vader in nazi-Duitsland: “Hij vertrok met loden schoenen”

Cabaretier Peter Detavernier bouwde zijn elfde theatershow ‘Hoop’ rond de oorlogsdagboeken van zijn vader Roger. Die werd in 1943 als 19-jarige met twee vrienden verplicht te gaan werken in nazi-Duitsland. “Dit wordt mijn meest persoonlijke theatervoorstelling ooit”, zegt de Wingense theatermaker.
The post Theatershow van Peter Detavernier over zijn vader in nazi-Duitsland: “Hij vertrok met loden schoenen” appeared first

Lees meer »

Stad Roeselare volgt PFAS-dossiers strikt op, bezwaar tegen vergunning Renewi ingediend

De Stad Roeselare neemt de PFAS-problematiek zeer serieus en volgt alle richtlijnen van de Vlaamse overheid nauwgezet op. PFAS, een groep chemische stoffen die moeilijk afbreekbaar zijn, is geen lokaal probleem, maar een kwestie die heel Vlaanderen aangaat. De Vlaamse Regering heeft sinds juni 2021 stappen ondernomen om dit probleem in kaart te brengen en gecoördineerd aan te pakken.

Lees meer »

Schepen Babylon (cd&v plus) niet opgezet met uitspraken Jos Millecam: “We wachten niet op hem om ons in te zetten voor senioren”

Schepen voor Senioren en Dienstverlening Filip Babylon (cd&v plus) is niet opgezet met de uitspraken van raadslid Jos Millecam over de ‘ondermaatse dienstverlening voor senioren’. “Wij werken uitstekend samen met de seniorenadviesraad en hebben de openingsuren van het onthaal sterk uitgebreid”, zegt Babylon.
The post Schepen Babylon (cd&v plus) niet opgezet met uitspraken Jos Millecam: “We wachten niet op

Lees meer »

Vrienden en buren van Bert H. (57), die gewikkeld in plastic zeil in eigen auto gevonden werd: “Ik vond die foto van die parenclub op Facebook al vreemd”

Donderdagmiddag verliet Bert H. (57) zijn woning. Twee dagen later werd de vader van twee kinderen 30 kilometer verder dood teruggevonden onder een blauw plastic zeil op de achterbank van zijn eigen wagen. Hoewel een getuige de auto donderdagavond al zag staan, gaf de vijftiger vrijdag nog een teken van leven, toen er een foto van een parenclub op zijn

Lees meer »

Belgische e-commerce wil af van ‘serial returners’

Een vijfde van alle kleding en schoenen die online wordt gekocht, wordt teruggestuurd naar de afzender. Becom, de sectorfederatie van de Belgische e-commerce, wil dat er wordt opgetreden, en kijkt daarbij vooral naar één groep. Enkele ‘serial returners’ zorgen voor bijna alle retourzendingen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws woensdag.

Lees meer »

Meer dan 110 Kuurnenaren zakken af naar infomoment van Burg+: “Willen weten waar onze inwoners wakker van liggen”

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en als verlengstuk van de recente huisbezoeken, organiseerde Burg+ donderdagavond een infomoment in de Sint-Pieterszaal in Kuurne. Tijdens deze avond werd gepeild naar de brede standpunten van de partij, waaronder thema’s als leefomgeving, mobiliteit, eigentijdse zorg, communicatie en participatie, en vrije tijd.
The post Meer dan 110 Kuurnenaren zakken af naar infomoment van Burg+:

Lees meer »

Vriendschap primeert bij Athletic

Athletic Kortrijk maakte drie weken geleden zijn debuut in vierde provinciale E. De Kortrijkzanen deden het met stijl, gingen met 0-1 winnen op Pittem. In de volgende wedstrijden tegen Jong Vijve en vorige speeldag Ruiselede moest de jongste Kortrijkse boreling telkens het onderspit delven.
The post Vriendschap primeert bij Athletic appeared first on KW.be.

Lees meer »