Theater in ’t Café presenteert ‘TAP’ in Bockor Café

Op donderdagavond 12 september brengen ze in het Bockor Café in Ardooie een mooi stuk cultuur in productie. Met theater in ‘t Café presenteren Dries en Charlotte er TAP. De aanvang is om 19.30 uur. Je kunt tickets reserveren in het Bockor Café. Deze kosten tien euro. De cast is er in elk geval klaar voor.

(foto JM)

The post Theater in ’t Café presenteert ‘TAP’ in Bockor Café is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Club kán doorstoten, maar het zal op verplaatsing moeten gebeuren”: Marc Degryse blikt vooruit op start Champions League

“Ik ben enthousiast over het nieuwe format. Er zal metéén spektakel zijn.” Ook Marc Degryse kijkt uit naar de start van de vernieuwde Champions League. Onze analist laat enkele uren voor de start zijn licht schijnen over Club Brugge, de wereldsterren (in spe) en de Rode Duivels op het kampioenenbal. “Velen zullen zich moéten tonen om hun status bij de

Lees meer »

Luc Dejonghe en Carine Vanhalst 50 jaar getrouwd

Luc Dejonghe en Carine Vanhalst werden op zondag 1 september ontvangen op het gemeentehuis in Ledegem. Het koppel stapte op 28 juni 1974 in het huwelijksbootje en is dus al 50 jaar getrouwd.
The post Luc Dejonghe en Carine Vanhalst 50 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GP MONTREAL. UAE rolt rode loper uit voor topfavoriet Pogacar

Vrijdag won Michael Matthews het eerste deel van het Canadese tweeluik, vandaag – in de GP de Montréal – lijkt het parcours iets te zwaar voor de snellere types. Het peloton moet maar liefst 4.500 hoogtemeters overbruggen. Kan Tadej Pogacar zijn slag slaan of verrast onze landgenoot Maxim Van Gils? Volg het live in onze blog.

Lees meer »

Jong Keukengeweld bij Restaurant Pauline. Geniet van een driegangenmenu aan een voordelige prijs

Dankzij Jong Keukengeweld, een initiatief van Horeca Vlaanderen, kunnen jongeren van 18 tot en met 35 jaar online een plekje reserveren bij topchefs. Ook in Kortrijk kan je genieten van een driegangenmenu aan een voordelige prijs. Restaurant Pauline aan de Gentsesteenweg verwelkomt je voor slechts 67 euro, met aangepaste dranken.
The post Jong Keukengeweld bij Restaurant Pauline. Geniet van

Lees meer »