‘Stoeistoep’ bij Chiro Tsjoef Heule-Watermolen

‘Stoeistoep’: al vele jaren organiseert Chiro Tsjoef Heule-Watermolen onder die naam op de laatste zondag van augustus een gezellige barbecue rond de lokalen in de Watermolenwal. Tot op de brug over de Heulebeek staan de tafels opgesteld. Met meer dan 150 schoven ze vorige zondag aan. Er was ook kinderanimatie met onder meer een mechanische rodeostier. Ook de nieuwe leiders voor het komende werkjaar werden voorgesteld: het zijn Maxime Deruytter, Thibaut Herman, Edward Naessens en Baptist Deschamps. (foto NOM)

The post ‘Stoeistoep’ bij Chiro Tsjoef Heule-Watermolen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Unizo Heuvelland-Mesen organiseert debat met alle kandidaat-burgemeesters

Op maandag 7 oktober organiseert Unizo Heuvelland-Mesen een debat met alle kandidaat-burgemeesters van de gemeente Heuvelland. Dit debat, gemodereerd door journalist Lieven Verstraete, biedt een unieke gelegenheid om rechtstreeks in gesprek te gaan met de kandidaat-burgemeesters over de thema’s die Heuvelland als gemeenschap raken.
The post Unizo Heuvelland-Mesen organiseert debat met alle kandidaat-burgemeesters appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgische e-commerce wil af van ‘serial returners’

Een vijfde van alle kleding en schoenen die online wordt gekocht, wordt teruggestuurd naar de afzender. Becom, de sectorfederatie van de Belgische e-commerce, wil dat er wordt opgetreden, en kijkt daarbij vooral naar één groep. Enkele ‘serial returners’ zorgen voor bijna alle retourzendingen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws woensdag.

Lees meer »

Martin Heylen duikt in zijn rijke tv-verleden in ‘40 jaar reilen en Heylen’: “Hierna mogen de mensen me terug vergeten”

“Bekend zijn is vervelend” en toch keert Martin Heylen (68) terug in de schijnwerpers met zijn nieuwe reeks ‘40 jaar reilen en Heylen’. Daarin duikt hij in zijn rijke archief en bezoekt hij mensen die hem door de jaren heen zijn bijgebleven. En hoewel Heylen nog niet aan stoppen denkt, begint de twijfel soms toch toe te slaan. “Ik wil

Lees meer »

Roeland Raes (90) trekt kandidatuur Vlaams Belang-lijst in Aalter in na commotie

Roeland Raes trekt zich terug van zijn positie op de lijst van Vlaams Belang voor de gemeenteraadsverkiezingen in Aalter. De 90-jarige Raes werd in 2010 veroordeeld wegens het minimaliseren van de Holocaust. Hij uitte zijn twijfels over de echtheid van het dagboek van Anne Frank en over de omvang en systematiek van de Holocaust tijdens de Tweede Wereldoorlog. Volgens Raes

Lees meer »

Jagers aangevallen door zestigtal migranten aan Franse Opaalkust: “We zagen ze schreeuwend op ons afkomen met ijzeren staven. Het was verschrikkelijk”

Het parket van Boulogne heeft een onderzoek geopend na de horror die drie eendenjagers hebben meegemaakt in Tardinghen, aan de Franse Opaalkust, afgelopen weekend. Terwijl ze zich in hun jagershut bevonden, in aanwezigheid van een kind van 3 jaar, werden de jagers geconfronteerd met een zeer gewelddadige aanval van een zestigtal migranten. Die waren woest omdat de Franse politie had

Lees meer »

Daarom zullen Jani Kazaltzis en James Cooke nooit een koppel worden: “Hier zijn we totaal tegenovergesteld in”

Woensdagavond is ‘Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39)-avond’ bij Play4. In hun gloednieuwe programma trekken de besties eropuit om enkele jobs buiten de media uit te testen. Dat verloopt niet altijd zonder slag of stoot en leidt vaak tot hilarische situaties. Wat wel opvalt, is hoe hecht de vriendschap tussen die twee mannen is. Hoeveel stress er ook mag

Lees meer »

MULTILIVE CHAMPIONS LEAGUE (21u). Nemen Courtois en co goede start tegen Stuttgart? En wie haalt het in Duivels duel tussen Debast en Meunier?

Om 21 uur trapt ook titelverdediger Real Madrid zijn Champions League-campagne op gang. Tegenstander van Thibaut Courtois en co in Bernabéu is Duits vicekampioen Stuttgart. Op hetzelfde tijdstip staan Rode Duivels Zeno Debast en Thomas Meunier tegenover elkaar in Sporting Lissabon-Lille. Beide wedstrijden kan u op de voet volgen in deze multilive!

Lees meer »