Fans staan al van ‘s morgens vroeg klaar voor Zomerhit-finale: “Zo zijn we zeker van de beste plaatsen”

Zaterdagavond weten we wie de trofee van Zomerhit 2024 mee naar huis neemt. De opnames starten pas om 20 uur, maar straks komt Pommelien Thijs, de winnaar van vorig jaar, het publiek al een beetje opwarmen. En de grootste fans stonden vanmorgen vroeg al klaar voor het podium aan de Pier.

“Al van 8 uur deze morgen staan we hier. Zo zijn we zeker van de beste plaatsen”, zegt Ramona Van de Vyver (44) uit Blankenberge. Ze heeft er die 12 uur wachten in de volle zon voor over. “We houden ons wel bezig tot vanavond”, knipoogt ze. “We hebben onze rugzak met stoeltje, en voldoende eten en drinken bij. Het leuke is ook dat je gemakkelijk aan de praat raakt met de andere fans rond je. Yenthel heb ik leren kennen bij eerdere opnames van Zomerhit”, glimlacht Ramona.

Ze kwam zelf al diverse keren in de media als superfan van Yasmine. “De showbizzwereld blijft me boeien: deze zomer ben ik ook een paar keer naar Middelkerke afgezakt voor Tien Om Te Zien. Het is dan kicken om helemaal vooraan aan dat podium te staan, zeker vanavond met de finale van Zomerhit die rechtstreeks op de televisie wordt uitgezonden. Leuk ook dat sommige Vlaamse artiesten mij ondertussen al een beetje kennen. Van Willy Sommers krijg ik altijd een knuffeltje”, klinkt het.

The post Fans staan al van ‘s morgens vroeg klaar voor Zomerhit-finale: “Zo zijn we zeker van de beste plaatsen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vier generaties op een rij: Van Jozef tot Jules

In de Nieuwstraat in Kemmel konden we dit viergeslacht fotograferen. Stamvader is Jozef Debrabander (86) uit Nieuwkerke. We zien hem op de foto samen met zijn zoon Lieven Debrabander (57) uit Dranouter, kleinzoon Brecht Debrabander (27) uit Kemmel en achterkleinzoon Jules, die geboren werd op 19 mei. (EF)
The post Vier generaties op een rij: Van Jozef tot Jules

Lees meer »

Voor verkrachting veroordeelde Dani Alves staat na veelbesproken borgsom voor het eerst op een voetbalveld (en dat lokt veel verbazing uit)

De juridische donderwolken hangen nog steeds boven zijn hoofd, maar dat belet Dani Alves (41) niet om te doen wat hij graag doet: voetballen. Want de ex-speler van onder meer Barcelona, die veroordeeld werd voor verkrachting maar na een gecontesteerde borgtocht van één miljoen euro op vrije voeten is, gelooft nog steeds in een comeback in het wereldje. Hij organiseerde

Lees meer »

Drukke tv-najaar van Gert Verhulst start midden in verbouwstress: “Tegen dat dat voorbij is zijn we 2 jaar verder, vrees ik”

Na een korte vakantie is Gert Verhulst (56) volgende week opnieuw alomtegenwoordig op uw tv-scherm. Eerst als talkshowhost in ‘De tafel van Gert’, later op de avond als keukenprins in ‘Komen eten’. Vooral dat laatste programma bezorgde hem stress. “Nooit meer”, vertelt Gert vanuit Saint-Tropez. In dit gesprek met HLN blikt hij ook voor het eerst terug op zijn bewogen

Lees meer »

Vriendschap primeert bij Athletic

Athletic Kortrijk maakte drie weken geleden zijn debuut in vierde provinciale E. De Kortrijkzanen deden het met stijl, gingen met 0-1 winnen op Pittem. In de volgende wedstrijden tegen Jong Vijve en vorige speeldag Ruiselede moest de jongste Kortrijkse boreling telkens het onderspit delven.
The post Vriendschap primeert bij Athletic appeared first on KW.be.

Lees meer »