Downing Street bereidt zich voor om einde van Larry The Cat aan te kondigen: “Draaiboek dat doet denken aan The Queen” 

Volgens Britse media werkt de entourage van premier Keir Starmer aan een scenario om het overlijden van Larry The Cat aan te kondigen, de huiskat van 10 Downing Street. “Zelfs als je 9 levens hebt, komt daar op den duur een einde aan”, vertelt correspondent Lia van Bekhoven. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe ‘#LikeMe’-reeks speelt zich af in praktijkschool in Middelkerke, met opvallende bijrollen voor Luc Appermont en Bart Kaëll

Het vernieuwde ‘#LikeMe’ focust op Mia die samen met haar 2 mama’s naar Middelkerke verhuist om er Mode te studeren. Afwachten of "’#LikeMe’ aan zee" een even grote springplank vormt voor de piepjonge cast als de eerste seizoenen waren voor pakweg Pommelien Thijs en Camille. De jonkies krijgen alvast het gezelschap van doorwinterde bv’s als Luc Appermont en Bart Kaëll.

Lees meer »

Luc Dejonghe en Carine Vanhalst 50 jaar getrouwd

Luc Dejonghe en Carine Vanhalst werden op zondag 1 september ontvangen op het gemeentehuis in Ledegem. Het koppel stapte op 28 juni 1974 in het huwelijksbootje en is dus al 50 jaar getrouwd.
The post Luc Dejonghe en Carine Vanhalst 50 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nee, Eddy van ‘Thuis’ komt niet op voor Vlaams Belang in Aalst: “We overwegen verdere stappen”

De productie van Thuis heeft een valse verkiezingsadvertentie die verscheen op sociale media gerapporteerd bij Meta, het moederbedrijf van onder meer Facebook. Dat schrijft VRT NWS. In de advertentie wordt het personage Eddy voorgesteld als een kandidaat voor Vlaams Belang in Aalst. Zowel de productie als acteur Daan Hugaert distantiëren zich ervan en “overwegen verdere stappen”.

Lees meer »

Jetaime (22) is nieuwe Miss Antwerpen én voltijds mantelzorger: “Mijn zus kan haar droom niet verderzetten, dus moest ik zeker voor die van mij gaan”

Jetaime Vandeuren uit Heist-op-den-Berg mag zich Miss Antwerpen én Miss Talent 2025 noemen. De 22-jarige werd voltijds mantelzorger voor haar zus Gianduja (21), nadat ze betrokken raakte bij een zwaar verkeersongeval. “Omdat zij haar droom als profvoetballer niet kon verderzetten, moedigde ze me aan om zeker voor de mijne te gaan.”

Lees meer »

Ondernemers vallen in de prijzen op de Oostende Awards

Onder grote belangstelling werden maandagavond de Oostende Awards uitgereikt in het Kursaal van Oostende. De avond was in een mum van tijd uitverkocht met 600 aanwezigen. Zes ondernemingen mochten in verschillende categorieën met een beeldje naar huis en dat zorgde voor heel wat emoties bij de winnaars.
The post Ondernemers vallen in de prijzen op de Oostende Awards appeared

Lees meer »