LIVE GENK-WESTERLO (vrij, 20u45). Fink: “Niet te hard zijn voor El Khannouss” – Matte Smets Rode Duivel?

Na een 1 op 6 won Genk zowel van Club Brugge als van Beerschot. Trekt de ploeg van coach Thorsten Fink die goeie lijn door op eigen veld tegen Westerlo? 

Meer krantenkoppen in België

Tientallen gewonden en drie doden na nieuwe ontploffingen van walkietalkies van Hezbollah

Op verschillende plaatsen in de Libanese hoofdstad Beiroet zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Volgens ooggetuigen zijn deze keer walkietalkies ontploft, daarbij zouden zeker honderd gewonden zijn gevallen. Gisteren raakten zeker 2.800 mensen gewond en vielen er twaalf doden verspreid in heel het land toen plots massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers ontploften. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je

Lees meer »

Nu fiscus 1,5 miljard eist van Nike: “Zo’n multinational gaat op zoek naar minst fiscale weerstand en stemt bedrijf daar op af”

De Belgische douane en fiscus viseren Nike voor een totaalbedrag van 1,5 miljard euro. De sportkledingreus zou kampioen zijn in belastingen ontwijken door gebruik te maken van een fiscale truc. Dat is de Belgische fiscus beu en onderneemt dus actie. Fiscaal expert Michel Maus (VUB) legt uit wat dat betekent voor het distributiecentrum in Laakdal dat 7.000 mensen tewerkstelt. ”Als

Lees meer »

Zomercriminaliteit in Westkust: ongevallen namen toe, inspanningen inzake transmigratie en cybercriminaliteit lonen

Net zoals de voorbije jaren maakte politiezone Westkust (De Panne/Koksijde/Nieuwpoort) in september traditioneel het rapport op inzake de zomercriminaliteit. Daaruit blijkt dat het aantal verkeersongevallen hoger lag dan andere jaren, maar dat inspanningen inzake cybercriminaliteit en transmigratie lonen. “Onze aanwezigheid en preventieve aanpak werpt zijn vruchten af”, zegt burgemeester Marc Vanden Bussche.
The post Zomercriminaliteit in Westkust: ongevallen namen

Lees meer »

“De noodknop bleek zelfs niet aangesloten” tijdens verkrachting maatschappelijk assistente in Antwerpse gevangenis

Na de aanranding van een maatschappelijk werkster door een gedetineerde worden de veiligheidsprocedures in alle gevangenissen tegen het licht gehouden. Daarbij wordt ook geëvalueerd of iemand alleen met een gedetineerde in een lokaal moet worden gelaten. Dat heeft ontslagnemend minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) woensdag verklaard in de Kamer.

Lees meer »