‘Dringend wetgevend kader nodig voor de installatie van laadpalen in garages van flatgebouwen’

01:15 Duidelijkere regels voor de installatie van laadpalen in ondergrondse garages, uniforme brandvoorschriften en inzage in de beschikbare netcapaciteit. Dat staat op het verlanglijstje van de syndicus Sy… 

Meer krantenkoppen in België

Ostend Tennis en Padel Club in eindronde

De nationale herenploeg interclubtennis van Ostend Tennis en Padel Club ging dit seizoen in een vernieuwde samenstelling op zoek naar succes. Dat kwam er vorig weekend met winst en een finaleplaats zondag 15 september in eigen huis tegen TC De Koddaert.
The post Ostend Tennis en Padel Club in eindronde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie Oostende zet vanaf komend voorjaar voor het eerst drones in:“Heel veel mogelijkheden”

De Oostendse politie werkt volop aan het drone-project. In het voorjaar zullen de eerste teams actief worden. “Er zijn veel mogelijkheden”, zegt korpschef Philip Caestecker. De resultaten in Bredene zijn positief. “Met een drone zie je veel meer dan op een kaart of op Google Streetview”, zegt korpschef Philip Caestecker.
The post Politie Oostende zet vanaf komend voorjaar voor

Lees meer »

Ex-profrenner Emiel Vermeulen geeft nu les: “Koolskamp Koers was speciaal”

Acht keer stond Emiel Vermeulen aan de start van het Kampioenschap van Vlaanderen in ‘zijn’ Koolskamp. Vier keer eindigde hij in de top tien. Eén keer tuimelde hij net naast het podium. Nu, op zijn 31ste, is Vermeulen geen actief wielrenner meer, maar blijft hij wel actief in de koers.
The post Ex-profrenner Emiel Vermeulen geeft nu les: “Koolskamp

Lees meer »

Nederlander Max Kroonen troeft na schitterend ploegenspel Belgen af en snelt naar zege in Textielprijs Vichte

Max Kroonen (VolkerWessels) heeft dinsdag de 92e editie van de Textielprijs, over tien ronden van 16,85 kilometer, in het West-Vlaamse Vichte gewonnen. De 24-jarige Nederlander zette, in deze profkoers op de nationale kalender, een solo op in volle finale en haalde het licht afgescheiden voor Arjen Livyns (Lotto Dstny). Die liet op zijn beurt na een sprint met vier Baptiste

Lees meer »