Rapper Lil Baby opgepakt voor verboden wapenbezit

De Amerikaanse rapper Lil Baby is in Las Vegas gearresteerd wegens illegaal wapenbezit. Hij zou in een club gezien zijn terwijl hij een wapen droeg waar hij helemaal geen vergunning voor bezat. Dat meldt TMZ.

 

Meer krantenkoppen in België

Trump weigert tweede debat met Harris

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is niet van plan om deel te nemen aan een tweede debat met zijn Democratische rivale Kamala Harris. Dat laat hij donderdagavond weten op zijn socialemediaplatform Truth Social.

Lees meer »

Twintiger aangeklaagd voor drie kruisboogmoorden in Engeland

Een 26-jarige man die ervan beschuldigd wordt de vrouw en twee dochters van een BBC-sportcommentator met een kruisboog gedood te hebben is dinsdag aangeklaagd voor de drie moorden. Daags nadat hij begin juli de drie vrouwen dodelijk verwondde werd Kyle Clifford al opgepakt, en hij zit nog steeds in voorlopige hechtenis, meldt de politie van Hertfordshire.

Lees meer »

9 doden en 2.750 gewonden in Libanon nadat Hezbollah-biepers massaal ontploffen: “Extreem zorgwekkende escalatie”, aldus VN

In Libanon zijn dinsdag zeker 2.750 mensen gewond geraakt toen hun Hezbollah-biepers (een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, red.) tegelijk ontploften. Er zijn ook 9 mensen dood door de “mysterieuze” massale explosies. Naast burgers en artsen zijn er vooral honderden Hezbollah-militanten onder de slachtoffers, ook hooggeplaatste leden. De machtige Libanese militie, bondgenoot van Hamas, wijst

Lees meer »

“De maffia dacht dat we een mol hadden, zo accuraat was de reeks”: tien weetjes over ‘The Sopranos’

25 jaar geleden zag ‘The Sopranos’ het levenslicht. Daarom duikt HBO in een nieuwe documentaire achter de schermen van de legendarische reeks over maffiabaas Tony Sopranos (James Gandolfini) en verklapt opmerkelijke weetjes over de opnames en castleden. Wij zetten er tien op een rijtje. Van de verhaallijn die HBO liever geschrapt wilde zien, tot de verdwijning van acteur James Gandolfini:

Lees meer »

Zes lijsttrekkers in de clinch tijdens debat Unizo Ieper: “Accountmanager voor ondernemers is geen wonderoplossing”

Unizo Ieper slaagde erin de zes lijsttrekkers samen te krijgen voor haar debat in de aula van AC Auris. Voor vuurwerk was het echter wachten tot het einde toen moderator Xavier Taveirne doorvroeg over het uitsluiten van Vooruit uit de stadslijst. “Onze eerste bekommernis is de stadslijst in de oppositie krijgen”, zei Philip Bolle (Vooruit).
The post Zes lijsttrekkers

Lees meer »

“De mensen zijn veel te veel gewoon van hem”: ex-keepers over het belang van Simon Mignolet, straks weer Clubs talisman?

Met twee clean sheets en een handvol topsaves zette good old Club Brugge-doelman Simon Mignolet (36) aan de vooravond van de Champions League de puntjes op de i. Ex-doelmannen Dany Verlinden en Frank Boeckx over het belang en de waarde van ‘Big Si’ voor blauw-zwart. “Kritiek geven is gemakkelijk, maar je moet ook kijken naar wat iemand al bewezen heeft.”

Lees meer »

Dexter-prequel verschijnt op 13 december

De serie ‘Dexter: Original Sin’, die zich afspeelt voor de gebeurtenissen van de serie ‘Dexter’, verschijnt in december. Dat heeft Paramount donderdag aangekondigd. De eerste aflevering is vanaf 13 december te streamen op Paramount+.

Lees meer »

Nu ‘Emily in Paris’ Rome verkent, komt populaire Netflixreeks ook naar ons land? “Wie weet, ik vond Brugge fantastisch”

Bedolven onder kritiek door haar clichés en simplistische kijk op het Parijse leven en toch is ‘Emily in Paris’ inmiddels één van de grootste hits op Netflix. Hoofdrolspeelster Lily Collins (35) snoept al vier seizoenen mee van het succes en het leerde haar belangrijke levenslessen. “Net als Emily weet ik nu beter om te gaan met ups en downs”, vertelt

Lees meer »