Ceo voetbalbond onder vuur na uitzonderlijke raad van bestuur: vliegt hij alsnog buiten?

 

Piet Vandendriessche ligt enorm onder vuur bij de voetbalbond. Er was vandaag een uitzonderlijke raad van bestuur bij de KBVB en daarin werd duidelijk dat de positie van de ceo erg wankel is. Het valt niet uit te sluiten dat het alsnog tot een exit komt.

 

Meer krantenkoppen in België

Meer dan 1.000 gebruikers voor de Digibank

Digibank regio Poperinge krijgt bijkomende middelen van Vlaanderen om de werking verder te zetten tot 31 juli 2026. Met het project digibanken wil de Vlaamse overheid het risico op digitale uitsluiting verkleinen via drie gerichte doelstellingen: toegang tot digitale technologie, digitale vaardigheden versterken en een verbeterde digitale toegang tot essentiële diensten.
The post Meer dan 1.000 gebruikers voor de

Lees meer »

‘Sh?gun’ als eerste niet-Engelstalige serie verkozen tot beste dramaserie bij Emmy’s, ook ‘Baby Reindeer’ en ‘The bear’ vallen in prijzen

De grote winnaars van de Emmy’s zijn de series ‘The bear’, ‘Sh?gun’ en ‘Baby Reindeer’. Het was de eerste keer dat een niet-Engelstalige serie het beeldje van beste dramareeks naar huis mocht nemen op de belangrijkste Amerikaanse awardshow voor televisieprogramma’s. Hoewel ‘Hacks’ verrassend naar huis ging met het beeldje voor beste comedy, heeft topfavoriet ‘The bear’ 11 Emmy’s gewonnen. Het

Lees meer »

Heraangelegde atletiekbaan in Torhout mist noodzakelijke buitenlijn

In Torhout is de heraangelegde stedelijke atletiekbaan nog niet volledig gekeurd voor officiële wedstrijden. Er ontbreken namelijk markeringen aan de rand van de buitenbaan. Raadslid Bavo Parmentier (Groen) bracht het punt tijdens de gemeenteraadszitting van maandag ter sprake.
The post Heraangelegde atletiekbaan in Torhout mist noodzakelijke buitenlijn appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kijk bij HLN zaterdag én zondag exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. In bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Dit weekend staan er twee matchen op het programma. Zaterdagavond is er Racing Mechelen-Berchem Sport, zondag Belisia Bilzen-Dessel Sport.

Lees meer »

Welkom in de proeftuin in Klerken

Op vrijdag 6 september werd in Houthulst, meer bepaald in deelgemeente Klerken, een zogenaamde proeftuin geopend. Inwoners mogen er fruit, bloemen en noten komen plukken, rapen en proeven.
The post Welkom in de proeftuin in Klerken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer dan duizend muziekfans op eerste dag van Schippersweekend in Lauwe

“Au revoir slecht weer, bienvenue Coely!” Het miezerige weer deerde de meer dan duizend aanwezigen op het terrein van Het Schippersweekend in Lauwe dit weekend niet. De openingsdag van het festival zette meteen de toon, en stoomde de festivalgangers klaar voor een weekend van muzikale euforie.
The post Meer dan duizend muziekfans op eerste dag van Schippersweekend in Lauwe

Lees meer »