KIJK. Lizzo kondigt in badpak sabbatjaar aan, maar verbaast volgers vooral met opvallend gewichtsverlies

Zangeres Lizzo (36) heeft een video op Instagram gedeeld waarin ze in haar badpak in de gietende regen staat. Bij de video schrijft ze een opvallende boodschap: “Ik neem een sabbatjaar en bescherm mijn vrede”, klinkt het. Fans reageren op de post en zijn blij dat de zangeres van haar mentale gezondheid een prioriteit maakt. Daarnaast merken ze ook vooral haar gewichtsverlies op. “Je zag er al geweldig uit en ziet er nu nog verbazingwekkender uit”, schrijft iemand. 

Meer krantenkoppen in België

“We hebben nood aan een nultolerantiebeleid”: Wat willen de Kortrijkse partijen doen rond veiligheid?

De traditie wil dat lokale verkiezingen steevast draaien rond de drie V’s: verkeer, vuiligheid en veiligheid. De laatstgenoemde ‘V’ is tot nog toe onmiskenbaar hét thema van de verkiezingen. En bij alle partijen klinkt dan ook unisono dat er te veel Kortrijkzanen zich nog af en toe of zelfs regelmatig onveilig voelen in de Guldensporenstad. Maar hoe we naar een

Lees meer »

Franse supermarktmedewerkers vinden 40 kilogram cocaïne tussen levering bananen

Woensdag was niet zomaar een werkdag voor de medewerkers van de supermarktketen Grand Frais in het Franse dorp Beaune. Tijdens het uitladen van een bananentransport stuitten ze op minstens 10 kilogram cocaïne. Dat bevestigde het parket van Dijon op vrijdag. Ook in drie andere filialen van de supermarktketen werden pakketten cocaïne aangetroffen, waardoor het totaal vermoedelijk op 40 kilogram uitkomt.

Lees meer »

Met dank aan… het natte voorjaar: waarom je plots overal zonnebloemen ziet

Het is je misschien ook al opgevallen: er bloeien opvallend veel zonnebloemen in en langs onze West-Vlaamse velden. Dat hebben we blijkbaar te danken aan ons extreem natte voorjaar, aangezien landbouwers niet konden teruggrijpen naar hun gebruikelijke zadenmengsels.
The post Met dank aan… het natte voorjaar: waarom je plots overal zonnebloemen ziet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Axel Daeseleire organiseert dit weekend festival in Antwerpen: “Erik Van Looy en Charlotte Timmers staan in line-up”

Axel Daeseleire (55) is met drie programma’s alomtegenwoordig op televisie dit najaar. Bij VTM loopt het nieuwe seizoen van ‘Erfgenaam gezocht’, bij Play4 dan weer ‘Axel in Amerika’ en ‘Celebrity klopjacht’. Daeseleire werkt voor meerdere zenders tegelijk en dat kan omdat hij geen exclusiviteitscontract heeft. De afwisseling is een voordeel, maar er is ook een groot nadeel. Hij wordt gewoon

Lees meer »