“Hier kan je sporten in een gezellige sfeer”: Arenal Roeselare officieel geopend

Vrijdagavond werd ‘Arenal Roeselare’ officieel geopend. Het padelbedrijf van CEO Matthias Van Holm en PR-verantwoordelijke Tom De Sutter nam vorig jaar tennisclub TC Roeselare over en gaf er ondertussen hun eigen ‘touch’ aan. Zo is er op de site bijvoorbeeld een trampolinepark bijgekomen, en laatst is er op de benedenverdieping een cafetaria met een gezellig terras uitgebouwd.

“Arenal was inderdaad voor Roeselare een volledig nieuw verhaal”, opent gewezen Rode Duivel Tom De Sutter. “Net voor de Krokusvakantie zwaaiden we de deuren wijd open maar moesten wel nog enkele infrastructurele werken gebeuren. Nu is alles af en ik denk dat het resultaat toch mag gezien worden. Hier kan je dus niet meer alleen tennissen of padellen maar zijn de kids baas in het trampolinepark. Dat laatste zorgde intern toch eventjes voor animo omdat twee indoorvelden moesten ingeleverd worden, maar toen we vertelden dat de outdoor tenniscourts volledig zouden heraangelegd worden, was de storm gauw geluwd. Het is inderdaad een werk van lange adem geweest, toch wel een zevental maanden, maar het resultaat mag gezien worden. We beschikken hier nu in Roeselare over 7 tennisvelden waarvan 2 binnen, 5 padelvelden en een trampolinepark voor net geen 100 kinderen. We merken trouwens dat de verjaardags- en bedrijfsfeesten hier in trek zijn. De vorige eigenaars Dirk en Daphne hadden hier al een mooie site Rodenbach, wel die hebben we nog aantrekkelijker gemaakt zodat iedereen zich nog meer thuis voelt, en niet meer alleen de competitieve leden. Hier kan je bijvoorbeeld nog een uurtje komen tennissen zonder echt lid te zijn van de club. Vandaar ook dat wij nu moeilijk een ledenaantal kunnen opnoemen. Natuurlijk kan je hier ook nog competitief sporten. Zo hebben we interclubploegen voor tennis en padel en daarnaast organiseren we ook eigen lessen voor beide sporten.”

Ondertussen beschikt Arenal over 12 clubs in Vlaanderen en Brussel en twee in Nederland. “Het is de bedoeling dat we in de komende maanden nu ook voet aan wal zetten in Wallonië maar meer kan ik er nog niet over kwijt. Zelf zal je mij hier niet zoveel meer zien dus in de Rodenbachstad maar er staat hier een fantastisch team klaar om een vlotte werking te garanderen”, besluit de 39-jarige Tom De Sutter. (SBR)

The post “Hier kan je sporten in een gezellige sfeer”: Arenal Roeselare officieel geopend is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Mondo Duplantis wil ook Memorial-publiek verwennen met een wereldrecord: “Sinds de Spelen is de hype echt ontploft”

Het is aftellen naar de Memorial Van Damme, dat voor het eerst gespreid is over twee dagen (vrijdag 13 en zaterdag 14 september) én tal van olympische medaillewinnaars naar Brussel brengt. Ook polsstokspringer Mondo Duplantis is op de afspraak, en wil het publiek opnieuw verwennen met een wereldrecord. “Ik probeer altijd voor het uiterste te gaan, en in mijn geval

Lees meer »

Renault Twingo gestolen op Menensesteenweg in Wervik, ook twee inbraken in auto’s

Op de Menensesteenweg in Wervik werd in de buurt van zetelfabriek Confortluxe een grijze Renault Twingo gestolen. In de Motestraat is ’s nachts ingebroken in de Porsche van zelfstandig dakwerker Matts Staessen. Naast sigaretten is ook 50 euro gestolen. De dader maakte waarschijnlijk gebruik van een afstandsbediening die alles uitschakelt, ook het alarm. Gelukkig is er geen schade.
The

Lees meer »

“VRT is totaal gecommercialiseerd”: ex-presentator Dirk Tieleman kijkt “met verschrikking” naar heisa bij openbare omroep

Bijna 20 jaar geleden nam hij afscheid van z’n geliefde VRT, maar Dirk Tieleman (84) heeft een gepeperde mening over de saga rond toxisch leiderschap, ontslagen bazen en open brieven bij de openbare omroep. “Ze verliezen hun eigenheid”, klinkt het streng. Hoe gaat het verder nog met de ex-presentator van ‘Terzake’, ‘Koppen’ en ‘Panorama’, die na zijn pensioen niet heeft

Lees meer »

Meteorologen kondigen ‘code rood’ af in 6 landen voor explosieve weersituatie: waar in Centraal-Europa verwacht men extreme neerslag?

Na een zeer warme zomer in Centraal-Europa heeft de herfst nu een stevige greep op het continent. Momenteel ontplooit er zich daar een explosieve weersituatie die zal zorgen voor extreme neerslag in Centraal- en Oost-Europa. In heel wat landen worden er op sommige plekken meerdere maandsommen aan neerslag verwacht op enkele dagen tijd. In de Oostelijke Alpen is zelfs één

Lees meer »

Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie

Ter gelegenheid van de jaarlijkse kermis trakteerde Zorgbedrijf Harelbeke bewoners en bezoekers van de woonzorgcentra op oliebollen. Een oliebollenkraam bracht de lekkernij tot bij het woonzorgcentrum.
The post Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN BEELD. Joren uit ‘Blind getrouwd’ geeft relatie-update op première musical ‘Grease’: “Ik ben van ‘t straat”

Strakke jeans, leren jekkers en vetkuiven. Heel wat BV’s hadden zich voor de première van de Nederlandstalige versie van de hitmusical ‘Grease’ in de Stadsschouwburg van Antwerpen uitgedost in de fifties-stijl van deze swingende feelgood-klassieker. Helemaal klaar om mee te zingen en dansen met ‘You’re The One That I Want’ en ‘Summer Nights’.

Lees meer »

Dorine (62) organiseerde spaghetti-avond voor Levensloop: “Ik weet wat die ziekte aanricht”

“Mijn moeder en mijn twee broers kregen kanker. Een broer overleed aan die verschrikkelijke ziekte”, zegt Dorine Hilderson. De gewezen cipier organiseerde samen met wandelclub De Brugsche Globetrotters een spaghetti-avond voor Levensloop in café Het Nieuw Gemeentehuis in Assebroek.
The post Dorine (62) organiseerde spaghetti-avond voor Levensloop: “Ik weet wat die ziekte aanricht” appeared first on KW.be.

Lees meer »