Gezocht: Mensen voor fotoshoot ‘natuur in het hart’

In de aanloop van de komende gemeenteraadsverkiezingen willen de vrijwilligers van Natuurpunt een korte actie organiseren om ook in Kortrijk blijvende aandacht voor de natuur te vragen.

Daarvoor ontvouwen de leden en sympathisanten van Natuurpunt een reuze tifo met ‘natuur in het hart’-slogan en worden er dronebeelden gemaakt. “We willen daar graag wat extra volk bij, dus kom maar af met het ganse gezin!”

Afspraak op dinsdag 27 augustus om 17 uur in Stadsgroen Vlasakker, op de kruising van de Etienne Sabbelaan en Sint-Denijseweg. De fotoshoot zal maximum één uur duren.

The post Gezocht: Mensen voor fotoshoot ‘natuur in het hart’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wij staan erbij en kijken ernaar…

De meest gehoorde opmerking tijdens de tv-debatten dit weekend, was dat "verklaringen voor de camera" de regeringsonderhandelingen niet vooruithelpen. Doordat geen enkele politicus de onderhandelingen wil doen mislukken, is het logisch dat er niet uit de biecht wordt geklapt. En bij de Vlaamse onderhandelingen klinkt het bovendien unisono dat een regering mogelijk moet zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Lees meer »

Na nieuw ongeval op de Semois. Ouders van verongelukte David (28) doen emotionele oproep: “Maak reddingsvesten verplicht bij het kajakken”

“Hoeveel leed moet er veroorzaakt worden voor iemand ingrijpt?”, vraagt Annie De Beer (66) zich wanhopig af, nadat dit weekend een kajakker gered moest worden op de Semois. Annie en haar echtgenoot Patrick Verhelst (66) verloren zes jaar geleden hun zoon David (28) bij een afvaart van de Lesse. In een bewogen gesprek praten ze over de gevaren, het rouwproces

Lees meer »

Nibies wint Goud op de Belgium Chocolate Awards: “Klanten zijn een bron van inspiratie”

Gisteren werd Nibies bekroond met de gouden award in de categorie ‘Chocolate Business Gift’ tijdens de prestigieuze Belgium Chocolate Awards. Nibies viel in 2022 al in de prijzen met een bronzen award in de categorie ‘Chocolate Concept’. Dit is opnieuw een erkenning voor de unieke stijl die deze Harelbeekse chocolaterie hanteert.
The post Nibies wint Goud op de Belgium

Lees meer »

Van feestende prins Aymeric tot fotomodel Lady Amelia: deze jonge royals zijn de sterren van het internet

Prins Aymeric (18) is de ‘royal influencer’ van de Belgische koninklijke familie, en toont zijn bevoorrechte leventje graag aan de wereld via sociale media. Zijn vader prins Laurent (60) laat dat toe, zo lang zijn posts maar geen controverse kunnen veroorzaken. Maar naast Aymeric kent de royaltywereld nog wel meer bijzondere internetfenomenen. In ‘Story’ neemt koningshuisexpert Wim Dehandschutter de populairste

Lees meer »

Christine straks al 25 jaar achter de toog van Don Quichotte: “Als boerendochter kende ik niet veel van café houden”

Christine Vankeirsbilck uit Pittem zal volgend jaar al een kwarteeuw achter de toog staan van café Don Quichotte in de Pontweg, vlakbij de rotonde met de Tramstraat. “Onze ligging hier is goed, op donderdag genieten we ook van het volk op de markt.”
The post Christine straks al 25 jaar achter de toog van Don Quichotte: “Als boerendochter kende

Lees meer »

Lea De Meyere (90) viert viervoudig (!) viergeslacht in Beernem

Zondag 15 september was voor Lea De Meyere (90) uit Sint-Joris Beernem toch wel een bijzondere dag. Ze ontving haar familie in het Urban Café van Bulskampveld. Dit was ook het moment om het viervoudig viergeslacht te vereeuwigen.
The post Lea De Meyere (90) viert viervoudig (!) viergeslacht in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste kolomzetting bij bedrijvenpark Steenpoort in Hooglede

Dinsdag werd met een eerste kolomzetting het startschot gegeven van bedrijvenpark ‘Steenpoort’ langs de Bruggesteenweg in Gits. Het gaat om een project van LCV Real Estate, de vastgoedvennootschap van Willy Naessens en Dirk Deroose.
The post Eerste kolomzetting bij bedrijvenpark Steenpoort in Hooglede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Broers Teo en Leo leren Bruggeling hotdogs eten: “Een gat in de markt”

In de Noordzandstraat 94, pal in de uitgaansbuurt ‘t Zand, gingen de broers Leo en Teo Demets van start met Top Dogs, een takeaway voor liefhebbers van hotdogs. “In het buitenland, vooral in Canada, zag ik veel populaire hotdogkraampjes maar in Brugge lijkt het een gat in de markt”, zegt Teo.
The post Broers Teo en Leo leren Bruggeling

Lees meer »