LIVE ATLETICO-GIRONA. Witsel ziet vanop de bank hoe Griezmann score opent, Llorent verdubbelt met een schicht na rust

Atlético Madrid begon z’n seizoen in LaLiga met een gelijkspel tegen Villarreal. Kan het thuis tegen Girona wel winnen? En krijgt Axel Witsel als invaller speelminuten van Diego Simeone? 

Meer krantenkoppen in België

Na nieuw ongeval op de Semois. Ouders van verongelukte David (28) doen emotionele oproep: “Maak reddingsvesten verplicht bij het kajakken”

“Hoeveel leed moet er veroorzaakt worden voor iemand ingrijpt?”, vraagt Annie De Beer (66) zich wanhopig af, nadat dit weekend een kajakker gered moest worden op de Semois. Annie en haar echtgenoot Patrick Verhelst (66) verloren zes jaar geleden hun zoon David (28) bij een afvaart van de Lesse. In een bewogen gesprek praten ze over de gevaren, het rouwproces

Lees meer »

Basket Avelgem houdt clubdag: “Met Marke treffen we een ervaren ploeg”

Op de eerste speeldag van de nieuwe competitie in derde provinciale B kon Koninklijke Basket Avelgem A de volle buit meenemen tegen BC Lamett Deerlijk-Zwevegem C. Dit weekend staat een confrontatie tegen Olympos Marke A op de kalender in Gemeentelijke Sporthal Ter Muncken.
The post Basket Avelgem houdt clubdag: “Met Marke treffen we een ervaren ploeg” appeared first on

Lees meer »

OPINIE – Leven met een deadline: “Elke euro die je in jeugdwerk investeert, verdien je gegarandeerd terug”

Laura Schuyesmans (27) leeft met een deadline. De jonge West-Vlaamse lijdt aan een chronische ziekte waardoor ze wellicht maar tien jaar meer te gaan heeft. Laura werkt bij Oxfam, engageert zich als covoorzitster voor Jong Groen en maakt tweewekelijks een openhartige column voor deze krant. Ze wisselt af met Jan Devriese, de stukjesschrijver die leeft tussen deadlines.
The post

Lees meer »

Geen Vlaams Belang-lijsttrekker Jackie Vercamer op debat in Houthulst: “Ik blijf achter mijn uitspraken staan”

Donderdagavond kruisen de politieke kopstukken van Houthulst de degens tijdens een debat. Daarbij één opvallende afwezige: Jackie Vercamer, lijsttrekker van Vlaams Belang die na een veelbesproken interview met deze krant in het oog van de storm staat. “Maar ik blijf lijsttrekker”, zegt hij. “Om voor onze mensen te vechten.”
The post Geen Vlaams Belang-lijsttrekker Jackie Vercamer op debat in

Lees meer »

Water trekt zich terug in Poolse stad Klodzko: immense schade wordt duidelijk

In Klodzko, een van de zwaarst getroffen steden in Polen, trekt het water zich stilaan terug. Zo wordt voor het eerst de immense schade duidelijk. In Polen, Tsjechië en Roemenië zijn verschillende doden gevallen door de passage van cycloon Boris. De ellende is echter nog niet voorbij, waarschuwt onze weervrouw Jill Peeters.Volg het nieuws over de extreme weersomstandigheden in Centraal-Europa

Lees meer »

Parket vordert zes jaar cel tegen Matteo Salvini

Op een proces over migranten op de Middellandse Zee heeft het parket een gevangenisstraf van zes jaar gevorderd tegen de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini. De voorzitter van de rechtse regeringspartij Lega wordt vervolgd omdat hij in 2019 als minister van Binnenlandse Zaken een schip van een Spaanse hulporganisatie wekenlang de toegang tot een haven weigerde.

Lees meer »

“Deze vierde plaats is correct”: Robin Orins nadat hij nipt naast podium grijpt op EK tijdrijden bij beloften

Robin Orins eindigde woensdagnamiddag op de vierde plaats in de tijdrit bij de beloften op het EK wielrennen in Limburg. Hij zag er het goud voor het derde opeenvolgende jaar naar Alec Segaert gaan.
The post “Deze vierde plaats is correct”: Robin Orins nadat hij nipt naast podium grijpt op EK tijdrijden bij beloften appeared first on KW.be.

Lees meer »