‘Night at the Museum’ tovert Mudel in Deinze voor 1 nacht om tot camping, mensen slapen tussen de kunstwerken

Zo’n 60 mensen hebben vannacht in een tentje of op een matje geslapen in het Mudel, het vroegere Museum van Deinze en de Leistreek. Het museum organiseerde de ‘Night at the Museum’ naar aanleiding van het Emile Claus-jaar. De kunstenaar overleed 100 jaar geleden, Deinze viert dit een jaar lang met verschillende evenementen. 

Meer krantenkoppen in België

Koninklijk Sportcomité Zwevezele viert verjaardag met standbeeld: “Goede renners strikken kost heel wat tijd, moeite en geld”

In 1949 ontstond de toenmalige Sportcomiteit Zwevezele en vandaag – 75 jaar later – is de organisatie actiever dan ooit. Deze verjaardag wordt op zondag 22 september gevierd met de plaatsing van een standbeeld, als eerbetoon aan alle renners, voorzitters en clubleden die al die tijd het beste van zichzelf hebben gegeven om Zwevezele Koers elk jaar waar te maken.

Lees meer »

Stefanie (32) opent Flowers & Braids in Oostnieuwkerke: “Mensen kunnen hier terecht voor het opsteken van haar, vlechtwerk en maquillage”

Stefanie Werbrouck opent op zondag 15 september officieel haar zaak Flowers & Braids. Bij Flowers & Braids kunnen dames terecht voor feestkapsels, maquillage en workshops.
The post Stefanie (32) opent Flowers & Braids in Oostnieuwkerke: “Mensen kunnen hier terecht voor het opsteken van haar, vlechtwerk en maquillage” appeared first on KW.be.

Lees meer »