Een moslim als vader, een katholiek als moeder: hoe Imran Nawaz (36), de nieuwe Mister Gay Belgium, religie en lgbtq+ wil verzoenen

Zijn vader is moslim, zijn moeder katholiek. Uit dat gelovige nest schopte Imran Nawaz (36) het zaterdagavond tot de nieuwe Mister Gay Belgium. Met een missie: religie en lgbtq+ met elkaar verzoenen. “Ik hoop volgende maand met de paus te kunnen spreken.”

 

Meer krantenkoppen in België

Knokke-Heist blikt tevreden terug op Ironman: “Dit wordt een vaste waarde”

Het voorbije Ironmanweekend was een succes. Het evenement bracht zowel bij de deelnemers als de toeschouwers veel volk op de been in Knokke-Heist. De Ironman 70.3, een triatlon over de halve afstand, was voor de atleten een unieke beleving, al was een felle landwind misschien wel de grootste tegenstander.
The post Knokke-Heist blikt tevreden terug op Ironman: “Dit wordt

Lees meer »

Ostend Tennis en Padel Club in eindronde

De nationale herenploeg interclubtennis van Ostend Tennis en Padel Club ging dit seizoen in een vernieuwde samenstelling op zoek naar succes. Dat kwam er vorig weekend met winst en een finaleplaats zondag 15 september in eigen huis tegen TC De Koddaert.
The post Ostend Tennis en Padel Club in eindronde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lokaal Dienstencentrum Weidevogel opent de deuren in Lo-Reninge: “Een gezellige plaats die voorziet in tal van activiteiten”

Lo-Reninge heeft sinds donderdag 11 september een Lokaal Dienstencentrum (LDC). Dat draagt de naam Weidevogel en is gevestigd in de cafetaria en polyvalente zaal van wzc Zilvervogel in Reninge.
The post Lokaal Dienstencentrum Weidevogel opent de deuren in Lo-Reninge: “Een gezellige plaats die voorziet in tal van activiteiten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familie De Ly heeft een plaats in geschiedenisboek van KSV Jabbeke (2A): “Geduldig wachten op doorstroming”

Voorzitter Chris Bourgois is een man met een plan. Toen zijn vlaggenschip promoveerde naar eerste provinciale, bleef hij zweren bij zijn eigen jongeren en attractief voetbal. Opnieuw in tweede beland, slaagde toenmalig T1 Steve Stellamans er niet in de motor aan te zwengelen en koos voor een vertrek. In zijn plaats stelde de preses met Bart Van Hecke een hoog

Lees meer »

Geen Vlaams Belang-lijsttrekker Jackie Vercamer op debat in Houthulst: “Ik blijf achter mijn uitspraken staan”

Donderdagavond kruisen de politieke kopstukken van Houthulst de degens tijdens een debat. Daarbij één opvallende afwezige: Jackie Vercamer, lijsttrekker van Vlaams Belang die na een veelbesproken interview met deze krant in het oog van de storm staat. “Maar ik blijf lijsttrekker”, zegt hij. “Om voor onze mensen te vechten.”
The post Geen Vlaams Belang-lijsttrekker Jackie Vercamer op debat in

Lees meer »

Beschimpte Australische breakdancer is… de mondiale nummer 1

Met haar ‘onorthodoxe’ moves tijdens de Olympische Spelen in Parijs werd ze een wereldwijde sensatie en vooral het mikpunt van spot. Nu blijkt dat Rachael Gunn, oftewel B-girl ‘Raygun’, ondanks haar controversiële performance voor Team Australië op de Spelen de nummer 1 van de wereld is.

Lees meer »

Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor

Lokaal Liberaal stelde zondagochtend haar lijst en programma voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. “Roeselare draait goed, maar het kan nog beter. Met lef, durf en frisse ideeën hopen we straks ons zetelaantal te verdubbelen”, aldus lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Piet Delrue.
The post Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voorwaardelijke celstraf voor twintiger die naaktfoto’s van minderjarig ex-liefje verspreidde

Een 23-jarige Oostendenaar heeft voor de Brugse rechtbank zes maanden voorwaardelijke celstraf gekregen omdat hij naaktfoto’s van zijn Noorse ex-liefje verspreidde. Op het moment dat de foto’s genomen worden was het meisje amper veertien jaar.
The post Voorwaardelijke celstraf voor twintiger die naaktfoto’s van minderjarig ex-liefje verspreidde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee kemphanen, één winnaar op de Bosuil en erg dom rood Van Cleemput: alle highlights van speeldag 7

Anthony Moris versus Vincent Janssen. Een duel in het duel, maar de Nederlander lachte laatst. “Vincent heeft het emotionele nodig om dat extraatje te brengen”, knipoogde Jonas De Roeck. Daarnaast ook onder anderen nog de domme rode kaart voor Van Cleemput, de snelle Genkse goal bij Cercle, Amuzu die zich excuseert na een slechte vrije trap en het onderhoud tussen

Lees meer »