LIVE MAN CITY-IPSWICH. Erop en erover: Haaland en De Bruyne buigen vroege achterstand in geen tijd om in 3-1-voorsprong

Na de zege bij Chelsea op de openingsspeeldag krijgt Manchester City promovendus Ipswich over de vloer. Kunnen Rode Duivels Kevin De Bruyne en Jeremy Doku, beiden aan de aftrap, zich tonen? 

Meer krantenkoppen in België

Kinderen plantten een jaar geleden berm vol nieuwe boompjes, nu is alles weggemaaid: “Het was een ongelukje”

De gemeentediensten van de gemeente Pepingen zijn iets te enthousiast begonnen met het maaien van de berm in de Kareelstraat in deelgemeente Bellingen. Alle plantgoed dat de kinderen van het buurtschooltje Spring in ’t Veld in de lente vorig jaar hadden aangeplant om de holle weg te herstellen, bleek tot op de grond mee afgemaaid. “Een ongelukje”, zegt de gemeente.

Lees meer »

Nelis en Yakari zijn Belgisch kampioen beerpong

Nelis Himpe uit Lichtervelde en Yakari Pyckavet uit Hooglede zijn de nieuwe Belgische kampioenen beerpong. Onder de teamnaam ‘On met la Patate!’ wisten ze na een finale vol spanning aan het langste eind te trekken tegen Gilles Brouckaert en Senne Vandecaveye.
The post Nelis en Yakari zijn Belgisch kampioen beerpong appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prinses Delphine eert overleden schoonvader en oorlogsheld op oorlogsherdenking in Maastricht

Prinses Delphine (56) heeft haar schoonvader en oorlogsheld John O’Hare herdacht op haar sociale media. Samen met haar gezin was de dochter van Albert II aanwezig op een oorlogsherdenking in Maastricht. Op 14 september was het namelijk 80 jaar geleden dat Maastricht als eerste stad van Nederland werd bevrijd. “Een memorabel weekend”, klinkt het bij een reeks foto’s op Instagram.

Lees meer »

Russische desinformatiecampagne speelde AfD in de kaart

Een agentschap gelieerd aan het regime in Moskou heeft een desinformatiecampagne gevoerd om Duitse kiezers schrik aan te jagen en de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) een duw in de rug te geven. Dat berichten verschillende Duitse media op basis van gelekte documenten van het Social Design Agency uit Moskou.

Lees meer »

Drugdealer (35) krijgt celstraf met uitstel maar speelt auto kwijt

Een 35-jarige man uit Gistel heeft twaalf maanden cel en 8.000 euro boete, beiden met uitstel, gekregen omdat hij in opdracht van een Oostendenaar onder andere drugs leverde in de Westkust. De rechter verklaarde ook de auto van de man verbeurd. T.V. had een opvallende verklaring voor de feiten. “Ik heb leukemie en heb 50.000 euro schulden, daarom deed ik

Lees meer »

Toestand van Franse serieverkrachter Dominique Pelicot “verergerd”, keert “in het beste geval pas maandag” terug naar rechtbank

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle Pelicot jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal “in het beste geval” pas maandag voor de strafrechtbank van Vaucluse kunnen verschijnen. De man is al drie dagen op rij ziek en afwezig en zijn toestand is nog “verergerd”, meldt de voorzitter van het hof, Roger Arata.

Lees meer »