Julie Vanloo en Washington knopen tegen Los Angeles weer aan met zege

Julie Vanloo en Washington hebben vrijdag (lokale tijd) in de Noord-Amerikaanse basketcompetitie WNBA weer aangeknoopt met de zege. Ze behaalden een 80-74 overwinning tegen Los Angeles.

Vanloo stond 20 minuten op het parket en was daarin goed voor vier punten, vier assists en een rebound. Brittney Sykes scoorde 28 punten en maakte zo mee een einde aan de reeks van vijf nederlagen op rij van de Mystics.

Door de overwinning stijgt Washington van de twaalfde en laatste plaats in het klassement naar de tiende plaats, met zeven overwinningen tegenover 22 nederlagen. De Mystics kunnen dus nog steeds hopen op kwalificatie voor de play-offs, die zijn voorbehouden voor de top acht in het klassement. Chicago staat momenteel achtste met elf overwinningen tegenover zeventien nederlagen.

Washington en Vanloo komen in de nacht van maandag op dinsdag Belgische tijd weer in actie op verplaatsing in Seattle.

The post Julie Vanloo en Washington knopen tegen Los Angeles weer aan met zege is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bruggelinge riskeert celstraf voor lasterlijke aangifte tegen politiemotard: “Zij is een totale hufter in het verkeer”

Een 34-jarige Bruggelinge diende een klacht in tegen de politiemotard die haar op de bon slingerde. Nu riskeert Z.N. zes maanden cel wegens lasterlijke aangifte. “Ze wou enkel wraak nemen”.
The post Bruggelinge riskeert celstraf voor lasterlijke aangifte tegen politiemotard: “Zij is een totale hufter in het verkeer” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Getuigen schetsen weinig fraai beeld van man achter Titan: “Hij crashte al eerder met duikboot en gooide controller naar hoofd andere piloot”

Getuigen hebben tijdens de hoorzitting over de ramp met de onderzeeër Titan een weinig fraai beeld geschetst van Stockton Rush, de oprichter en grote baas van OceanGate, het bedrijf achter de Titan. Hij wordt omschreven als “arrogant”, “ongeduldig” en “iemand die het niet al te nauw nam met de veiligheid”. Dat bleek onder meer uit een hallucinant verhaal dat een

Lees meer »

Is Sint-Niklaas klaar voor burgemeester Conner Rousseau? Wij trokken de straat op: “Ik verschiet ervan hoeveel ‘overlopers’ van andere partijen ik spreek”

Wordt Conner Rousseau op zondag 13 oktober burgemeester in Sint-Niklaas? Zelden kan het een Vlaming schelen wie er in een andere gemeente de sjerp omdoet, maar die vraag prikkelt wél. Onze reporter Sander Van den Broecke nam de afslag tussen Gent en Antwerpen, en liep twee dagen rond in een stad van 80.000 mensen waar de ontevredenheid over de aanwezigheid

Lees meer »

Ze reden rond in dure wagens en woonden in een statig herenhuis, maar het was één leugen: oplichtersduo aan de haal met honderdduizenden euro’s

De wereld leek aan de voeten van Werner D.G. (63) en Sabah A. (44) te liggen. Met veel sier ontvingen ze bedrijfsleiders in hun statig herenhuis in de miljardairssquare in Brussel en beloofden hen miljoeneninvesteringen. Maar het was schone schijn. Het koppel wilde enkel het vertrouwen winnen van hun overdonderde slachtoffers, die ze vervolgens voor honderdduizenden euro’s beroofden.

Lees meer »