“Als ik iets fout doe, moet ik het ook horen”: Amadou Onana spreekt voor het eerst over bizar EK-moment met journalist

Er werd zelfs een meme van gemaakt. Amadou Onana (23) heeft voor het eerst gesproken over zijn bizar moment op het EK. Na de nederlaag van de Rode Duivels tegen Slowakije sprak een buitenlandse journalist hem verkeerdelijk aan als “André”. De middenvelder zette de man op z’n plaats. “Want ik heb dit nogal voorgehad”, zegt Onana nu in een interview met Sky Sports. 

Meer krantenkoppen in België

Failliete aannemer uit Oostende blijft voorschotten incasseren en verbrast die op goksites: zes maanden cel en vijf jaar beroepsverbod

Hoewel M.L. (28) wist dat zijn bouwbedrijf virtueel failliet was, bleef hij voorschotten incasseren. Dat geld verbraste de Oostendenaar grotendeels op goksites. Dat levert hem nu een celstraf en een beroepsverbod op.
The post Failliete aannemer uit Oostende blijft voorschotten incasseren en verbrast die op goksites: zes maanden cel en vijf jaar beroepsverbod appeared first on KW.be.

Lees meer »

Okra Trefpunt Beveren viert zijn kaartkampioenen

Bij Okra Trefpunt Beveren werden de kaartkampioenen in de bloemetjes gezet. De algemene kampioen was Marc Vanwalleghem. Kampioen bij de vrouwen was Zulma Demeyere. Gabriël Planckaert werd vice-kampioen en Werner Claeys mocht de rode lantaarn mee naar huis nemen. (foto SB)
The post Okra Trefpunt Beveren viert zijn kaartkampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maakt artificiële intelligentie binnenkort theatervoorstellingen voor Gents stadstheater? NTGent stelt nieuwe digitale medewerker Alva Ishii voor

Het Gentse stadstheater NTGent stelt zijn nieuwe medewerker voor: Alva Ishii. Geen echt persoon, maar een experiment met artificiële intelligentie. Het is de bedoeling dat ze in de toekomst zelf theaterstukken maakt, maar ook helpt bij andere taken binnen het stadstheater. Met het inzetten van AI stelt NTGent de vraag waarom we de ontwikkeling van AI enkel en alleen overlaten

Lees meer »

René en Nicole uit Kortrijk zijn 65 jaar getrouwd

René Totaert (92) en Nicole D’Haluwin (86) werden op het stadhuis ontvangen voor hun briljanten huwelijksjubileum. Nicole is geboren in Kortrijk op 15 november 1937.
The post René en Nicole uit Kortrijk zijn 65 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Viergeslacht in Izegem: van Cherly tot Fran

De geboorte van Fran Terryn, dochter van Hanna Buyse (29) en Robbe Terryn (30), in de materniteit van de Sint Jozefskliniek in Izegem zorgde ervoor dat er een viergeslacht ontstond. Oma Nadège Masure (56) en overgrootmoeder Cherly Lefere (86) maken het viergeslacht compleet. Robbe en Hanne wonen in de Molstraat in Izegem.
The post Viergeslacht in Izegem: van Cherly

Lees meer »

Van Joël tot Gaspard en Odard

In de Roeselarestraat in Hooglede werd volgend viergeslacht in beeld gebracht: overgrootvader Joël Provoost (83), grootvader Chris Provoost (54), vader Jordy Provoost (28) en jongste telg Odard Provoost (geboren op 17 juli). Gaspard (3) is zijn trotse broer. (foto JT)
The post Van Joël tot Gaspard en Odard appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoeveel meer of minder kost een warmtepomp dan een klassieke gasketel op 10 jaar tijd? “Deze ene factor maakt duizenden euro’s verschil”

De (ver)bouwer moet niks meer weten van de warmtepomp. De verkoop ervan is in de eerste zes maanden van het jaar bijna gehalveerd. Dure elektriciteit maakt dat de warmtepomp niet kan opboksen tegen de gascondensatieketel, oordeelt de consument. Is dat ook werkelijk zo? Wij maakten de precieze vergelijking. “Nee, ik heb nog geen spijt van mijn nieuwe warmtepomp, ook al

Lees meer »