27 doden en 16 gewonden bij busongeval in Nepal

Minstens 27 mensen zijn om het leven gekomen en zestien anderen gewond geraakt toen een bus met Indiase toeristen vrijdag in Nepal van de weg af geraakte en van een berghelling donderde tot aan de oever van een rivier. Dat heeft de politie gemeld. 

Meer krantenkoppen in België

Jonge bestuurder mist bocht en belandt met camionette tegen gevel van hoekwoning in Wervik

Op de hoek van de Geluwestraat en de Ommegangstraat in Wervik belandde vrijdagavond een camionette tijdens het nemen van een bocht tegen de gevel van een hoekwoning. De schade aan het huis bleef gelukkig beperkt. De jonge bestuurder uit Wervik moest voor onderzoek naar het ziekenhuis. Zijn passagier bleef ongedeerd.
The post Jonge bestuurder mist bocht en belandt met

Lees meer »

Vrouw verbergt gestolen spullen in kinderwagen: “Frappant dat ze hiermee aan de kassa probeerde te passeren”

Een 30-jarige Française moest zich woensdagmorgen voor de rechtbank in Kortrijk verantwoorden voor diefstal. Ze werd betrapt toen ze de Aldi in Menen wilde verlaten met etenswaren en verzorgingsproducten die ze niet betaald had. In het totaal ging het om goederen ter waarde van 104 euro.
The post Vrouw verbergt gestolen spullen in kinderwagen: “Frappant dat ze hiermee aan

Lees meer »

Vijftien Belgische slachtoffers van seksueel misbruik uitgekozen voor ontmoeting met paus

Paus Franciscus zal tijdens zijn bezoek aan ons land, eind deze maand, een groep van vijftien slachtoffers van seksueel misbruik ontmoeten. Waar en wanneer dat precies gebeurt, maakt de Kerk niet bekend. In een persbericht wijst de Belgische Bisschoppenconferentie er vrijdag op dat de ontmoeting “in alle discretie” gebeurt, “op uitdrukkelijk verzoek van een aantal onder hen”. Aartsbisschop Luc Terlinden

Lees meer »

Uitkijken naar Scheldeman, Segaert en Vanhove op EK wielrennen in Limburg

Van woensdag tot en met zondag vindt in Limburg het Europees kampioenschap wielrennen plaats. Zowel de profs, heren jeugd en dames jeugd komen in actie. Daarbij ook enkele streekgenoten. Een analyse door bondscoaches Ludwig Willems, Kim de Baat en Serge Pauwels.
The post Uitkijken naar Scheldeman, Segaert en Vanhove op EK wielrennen in Limburg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Holstra Wevelgem-Moorsele wil plaats in top drie bemachtigen: “De verwachtingen zijn hoog”

In tweede landelijke van het herenbasketbal is Holstra Wevelgem-Moorsele begonnen met een klinkende zege op het veld van BC Lamett Deerlijk-Zwevegem. Het werd 58-73. Zaterdag komt House Of Talents Kortrijk Spurs Two op bezoek in Evenementenhal De Schelp.
The post Holstra Wevelgem-Moorsele wil plaats in top drie bemachtigen: “De verwachtingen zijn hoog” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe details bekend over de arrestatie van Sean ‘Diddy’ Combs: “Enkele uren daarvoor liep hij nog vrolijk door New York”

Er zijn inmiddels al iets meer details naar buiten gekomen over de arrestatie van Sean ‘Diddy’ Combs (54). De rapper werd maandagavond in New York gearresteerd, hoewel volgens bronnen van ‘TMZ’ en ‘DailyMail’ de politie hem oorspronkelijk pas dinsdagochtend in de boeien zou slaan. “De rapper maakte uren vooraf nog selfies met fans en wandelde vrolijk door de straten van

Lees meer »

Jacky Lafon verklapt meer details over haar comeback als Rita in ‘Familie’: “Of er bij de bom iemand sterft…”

Jacky Lafon staat binnenkort opnieuw op de set van ‘Familie’. De actrice, die 24 jaar lang de rol van Zatte Rita in de VTM-soap speelde, werd gevraagd voor een verschijning in de midseasonfinale, die begin januari zal worden uitgezonden. Wordt dit haar comeback of sterft Rita bij de bom die in de aflevering zal ontploffen? “Er wordt heel mysterieus over

Lees meer »

Tuinkapelletje van BEN Ardooie ingewijd

Onlangs werd het nieuwe tuinkapelletje van BEN Ardooie in de Kortrijksestraat 56 officieel ingewijd door priester Dave Vannieuwenhuyse van de federatie Sint-Germanus. De bewoners van BEN zijn blij dat ze opnieuw een rustplekje hebben en dat het Mariabeeld een plaats kreeg in de nieuwaangelegde tuin van BEN.
The post Tuinkapelletje van BEN Ardooie ingewijd appeared first on KW.be.

Lees meer »