Audi-werknemers keren van kale reis terug na personeelsvergadering: “We zijn geen sikkepit wijzer”

Ze hadden er niet veel van verwacht en toch was de personeelsvergadering opnieuw een koude douche voor de medewerkers van Audi. “Ik heb het gevoel dat ze tijd aan het winnen zijn, maar dat de fabriek ten dode is opgeschreven.”

 

Meer krantenkoppen in België

Dominique Pelicot (71) verschijnt na week afwezigheid dinsdag normaal weer voor rechtbank tijdens verkrachtingsproces

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

LIVE. Houdt Belisia Bilzen de drie punten thuis tegen Dessel Sport?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Het Limburgse Belisia Bilzen krijgt zondagnamiddag Dessel Sport over de vloer. De thuisploeg is met drie op zes aan de competitie begonnen, terwijl de bezoekers uit Antwerpen nog geen enkel punt hebben verzameld.

Lees meer »

Vlaams Belang Hooglede trekt met dertien namen naar de kiezer

De nieuw opgerichte lokale afdeling van Vlaams Belang in Hooglede-Gits trekt met een (onvolledige) lijst van dertien namen naar de kiezer. “We hebben de ambitie om een positieve verandering teweeg te brengen voor de lokale gemeenschap”, aldus lijsttrekker Alexander Vandemaele.
The post Vlaams Belang Hooglede trekt met dertien namen naar de kiezer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Huiskamerkroeg Perle d’Ozette in Oedelem is voortaan ook een vakantiewoning: “Kregen zelfs al een reservering uit China”

Bij huiskamerkroeg Perle d’Ozette kan je sinds kort ook verblijven. De uitbaters verbouwden de bovenverdiepingen van het pand tot een vakantiewoning voor groepen tot twaalf personen. “We kregen zelfs al een reservering uit China.”
The post Huiskamerkroeg Perle d’Ozette in Oedelem is voortaan ook een vakantiewoning: “Kregen zelfs al een reservering uit China” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruben Van Gucht komt terug op ‘vrouwenbenen-incident’: “Wij organiseren onze relatie op onze eigen manier”

Ruben Van Gucht (37) beleefde een drukke sportzomer, waarin hij maar liefst elf weken in het buitenland doorbracht voor onder andere het EK voetbal en de Olympische Spelen. Tijdens een uitzending op Radio 2 ontstond er ophef toen onverwacht de benen van een onbekende vrouw in beeld verschenen. In het programma ‘Café congé’ blikt de sportjournalist nu terug op dat

Lees meer »

Nieuw woonproject in voormalig gemeentehuis

Tijdens de zondag van de kermis kon men kennismaken met het nieuwe bouwproject, dat ondergebracht wordt in het voormalige gemeentehuis in de Kasteelstraat in Oostvleteren.
The post Nieuw woonproject in voormalig gemeentehuis appeared first on KW.be.

Lees meer »