Nederland verbiedt telefoon en smartwatch tijdens kabinetsvergaderingen uit angst voor spionage: “Alle apparatuur in een kluisje”

De veiligheidsmaatregelen voor de Nederlandse ministers zijn onder leiding van premier Dick Schoof stevig verhoogd. Sinds de start van het nieuwe kabinet mogen ministers geen elektronische apparatuur meer meenemen naar de ministerraad en andere officiële overleggen. Dat blijkt uit navraag door AD.nl. 

Meer krantenkoppen in België

Real Madrid geeft Stuttgart lesje in efficiëntie, heerlijke streep van Debast zet Sporting op weg naar zege tegen Lille

Courtois en co hadden in hun eerste wedstrijd van de Champions League hun handen vol met de Duitse vicekampioen Stuttgart. Toch wisten ze in het slot alsnog de partij naar zich toe te trekken dankzij goals van Rüdiger en Endrick (3-1). Zeno Debast zorgde met een prachtig afstandschot mee voor de 2-0-zege van zijn Sporting Lissabon tegen het Lille van

Lees meer »

Overgangsraad van bestuur Standard bekend, CEO Pierre Locht blijft aan boord “tot het verkoopproces van de club is afgerond”

Met een officieel communiqué heeft Standard de overgangsraad van bestuur bekendgemaakt. Daarin zetelen CEO Pierre Locht – die voorlopig aanblijft -, financieel directeur Giacomo Agneli en David Shaw van A-Cap – een grote investeerder van 777 die de controle over verschillende beleggingsprojecten heeft overgenomen. 777 Partners zetelt niet langer in de raad van bestuur van de Rouches.

Lees meer »

“Een lijfwacht richtte zijn pistool op mij”: zwemles voor de tweeling van Charlène van Monaco liep bijna uit de hand

Heeft prinses Charlène (46) te hoge verwachtingen van haar kinderen, prins Jacques en prinses Gabriella (beiden 9)? Nu de zwemlerares van de kinderen naar buiten kwam met onthullingen, ligt haar harde opvoedingsstijl onder de loep. “Dit kan schadelijk zijn voor de kinderen”, waarschuwt een psychologe, die ook uitlegt welke gevolgen dit kan hebben. Ze geeft de vrouw van prins Albert

Lees meer »

‘Vind me op het nieuws’: politie rukt massaal uit naar Brugse school, nadat ex-leerling verontrustende boodschappen online plaatst

In Brugge is de politie vrijdagochtend met verschillende patrouilles uitgerukt naar een school, omdat een ex-leerling via sociale media beelden van die school had gedeeld met weinig geruststellende boodschappen. De meerderjarige jongeman werd uiteindelijk opgepakt in de buurt en zal verder verhoord worden. “De leerlingen liepen nooit gevaar”, zegt de directie.

Lees meer »