30 jaar na dood van Brandon Lee krijgt ‘The Crow’ remake: “De sterfscène van z’n personage werd z’n eigen dood”

Wie denkt aan ‘The Crow’, denkt meteen aan de onvoorstelbare dood van Brandon Lee. In 1993 kreeg hij onverwacht te maken met échte gruwel, op de set van de horrorfilm. Net toen hij aan de rand stond van zijn grote doorbraak, werd hij – in een incident dat wat doet denken aan de tragedie bij ‘Rust’ – getroffen door een echte kogel. Vandaag, 30 jaar na zijn plotse overlijden, krijgt de prent een remake. Met de nodige kritiek tot gevolg. 

Meer krantenkoppen in België

Dam in Polen stroomt over: “Al meer regen gevallen dan bij vernietigende overstromingen in 1997″ – Cycloon Boris eist vijf levens in Roemenië

In het zuiden van Polen is een dam overstroomd als gevolg van de cycloon Boris. Er viel een eerste dode in het land, bevestigt premier Donald Tusk. Op verschillende plekken is al meer regen gevallen dan bij de zogenaamde Millenniumvloed, de vernietigende overstromingen van 1997. Aan de Pools-Tsjechische grens werden duizenden inwoners geëvacueerd. In Roemenië maakte het natuurgeweld al zeker

Lees meer »

“Oude mensen zijn hier een vogel voor de kat”: eigenaars zorgflats klagen gebrekkige service aan

Een troebel zwembad, ondermaatse zonnewering en vooral: zorg die te wensen overlaat. Eric De Meirsman en Sylviane Schampaert zijn niet te spreken over de service die zorgbedrijf Vulpia aanbiedt in hun assistentiewoningen. “Hulpbehoevende ouderen zijn hier een vogel voor de kat”, foeteren ze. Volgens Vulpia zijn de meeste bewoners wél tevreden.
The post “Oude mensen zijn hier een vogel

Lees meer »

K3 zit 5 weken op Malta, wij brachten hen een bezoek: “Het feit dat ik Louis zo mis, is een teken dat het goed zit”

“Mensen hebben hier totaal geen besef van wie we zijn. ‘We’re a Belgian popgroup’, moeten we tientallen keren per dag uitleggen.” Maar liefst vijf weken brengen Hanne, Marthe en Julia van K3 door op Malta voor hun allereerste film samen. Omringd door 55 crewleden, 60 figuranten, 12 Belgische en 16 Maltese dansers, en… schildpadspotters. Want de natuur wil niet echt

Lees meer »

Wat Dave Grohl doet voor zijn ‘buitenechtelijk’ kind had Vlaamse Lies ook graag gehad: “Mijn vaderdagcadeautje werd teruggestuurd”

Foo Fighters-frontman Dave Grohl (55) geeft toe dat hij een buitenechtelijk kind heeft, waar de zanger en drummer voor wil zorgen. Hij hoopt dat zijn gezin hem vergeeft. In theorie mooi. In de praktijk een ander paar mouwen, zeggen experts. “Het woord ‘buitenechtelijk’ zegt het al: je staat er buiten en hoort er niet bij.”

Lees meer »

“Mijn neus raakt verstopt aan rechtse kant van bed”: bizarre discussie zet domper op huwelijksnacht in ‘Blind getrouwd’

Het derde ‘Blind getrouwd’-koppel is een feit. De ogenschijnlijk ijzig kalme Jidse (27) lijkt een uitstekende match voor de goedlachse Jorina (32), die in aanloop naar het programma een behoorlijke gedaanteverwisseling doormaakte. Bij Karlien en een opvallend openhartige Thomas leek het allemaal wat minder vlot te gaan. Inclusief hun eerste huwelijksnacht. “Daar zal ik me dan maar overzetten.”

Lees meer »