Matthew Perry omschreef ketaminegebruik als “een schop vol geluk tegen je hoofd krijgen”

“Ketamine was ‘iets anders’, en alles wat anders is, is goed.” Matthew Perry, die in oktober vorig jaar op 54-jarige leeftijd overleden is na een overdosis ketamine, was in het verleden al erg openhartig over zijn ervaringen met de pijnstiller. Een jaar voor zijn dood had de ‘Friends’-acteur het al over zijn ketaminegebruik in zijn memoires ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE CLUB BRUGGE-DORTMUND (woe, 21u). Vanaken: “Er zijn mogelijkheden in omschakeling” – Dortmund-coach Sahin: “Wordt niet makkelijk in hun stadion”

Club Brugge opent morgen om 21 uur zijn campagne in de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Jan Breydel droomt van een eerste stunt tegen de finalist van vorig seizoen. In de voormiddag werkte blauw-zwart een training af, nadien spraken Nicky Hayen en Hans Vanaken met de pers. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM 2

Lees meer »

Nederlanders gaan opnieuw in beroep tegen ethaankraker in Antwerps havengebied

De Nederlandse provincie Noord-Brabant tekent opnieuw beroep aan tegen de vergunning die de Vlaamse overheid verleende aan het Britse chemiebedrijf Ineos. Dat meldt de provincie vrijdag op haar website. De ethaankraker van Ineos in de Antwerpse haven zou volgens de Nederlanders nog altijd te veel stikstofdepositie opleveren in het Natura2000-gebied De Brabantse Wal.

Lees meer »

Vakbonden vormen front in Audi-betoging

Zo’n 5.500 mensen kwamen deze voormiddag samen in Brussel om te betogen naar aanleiding van de nakende sluiting van de Audi-fabriek in Vorst. Onder het motto “De industrie is van ons”, liepen de leden van verschillende vakbonden mee in de nationale staking. “Van het Belgische tot het Europese niveau, de politiek moet ons verdedigen.”

Lees meer »

Morgen 24 urenstaking op Charleroi: “Luchthaven zal op 15 procent van capaciteit draaien”

Een 24 urenstaking zal donderdag voor de nodige hinder zorgen op de luchthaven van Charleroi. Dat laat de directie van de luchthavenuitbater weten in een persbericht. De operationele capaciteit wordt uit voorzorg teruggeschroefd tot 15 procent, heel wat vluchten zullen dus geschrapt worden. De getroffen passagiers zullen door hun luchtvaartmaatschappij gecontacteerd worden, klinkt het bij Brussels South Charleroi Airport.

Lees meer »

Boezemvrienden Amel (19) en Junior (19) sterven naast elkaar tijdens dramatisch ongeval: “Als het kon, waren ze altijd samen”

“Als je de ene zag, was de andere ook in de buurt. Het waren boezemvrienden.” Amel Maksuti (19) en Junior Testouri (19) stierven woensdag samen tijdens een zwaar verkeersongeval in Beernem, in West-Vlaanderen. De twee kenden elkaar al van kinds af aan. Hun onwrikbare vriendschap zou uiteindelijk een dramatisch einde kennen. “We willen ze samen begraven. Zo zouden zij het

Lees meer »

Jeugdploeg van de Week: de GU17 van voetbalclub KM Torhout

Dit is de GU17 van voetbalclub KM Torhout. Bovenaan van links naar rechts Jona Tanghe, Louis Sandra, Leonardo Bratu, Senne Cogghe, Ares Maniares, Thor Goossens, Ben Becquevort, Diogo Silva Candeias en trainer-coach Bob Maertens en onderaan van links naar rechts afgevaardigde Johan Coudyzer, Kjentes Vercnocke, Marcelo Vandekerckhove, Lander Dufoer, Emilio Sabbe, Lisandro Verhelst en Marlon Vereecken.
The post Jeugdploeg

Lees meer »