HLN TRANSFERLIVE. Torino meldt zich voor Cuesta (RC Genk) – Transfer Hong (AA Gent) naar Trabzonspor sleept aan

De transfermolen draait op volle toeren. In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Megatsunami schudt aarde negen dagen door elkaar

Een gigantische aardverschuiving en daaropvolgende megatsunami op Groenland heeft de aarde vorig jaar negen dagen lang doen trillen. Dat hebben Belgische wetenschappers ontdekt. Hun bevindingen zijn nu gepubliceerd in het gereputeerde vakblad Science.

Lees meer »

Iran laat Oostenrijkse gevangene vrij

Een Oostenrijker die in Iran om onbekende redenen in de gevangenis zat, is vrijgelaten. Dat meldt Mizan Online, het mediabureau van de rechterlijke macht, en de Oostenrijkse autoriteiten bevestigen het nieuws.

Lees meer »

Kanaalzone West krijgt vorm in Ooigem

De gemeente Wielsbeke en de West-Vlaamse Intercommunale (WVI) realiseren in de Sluisstraat in Ooigem extra ruimte voor lokale ambachtelijke bedrijvigheid.
The post Kanaalzone West krijgt vorm in Ooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaming geeft zijn leven 7,3 op 10

In het eerste halfjaar van 2024 gaven Vlamingen hun leven een gemiddelde score van 7,3 op 10. De algemene levenstevredenheid is daarmee gelijk aan die van de laatste zes maanden van vorig jaar. Dat blijkt woensdag uit cijfers van Statistiek Vlaanderen op basis van een bevraging bij 6.000 Vlaamse 18-plussers.

Lees meer »

Mannen als bij wonder slechts lichtgewond na zwaar ongeval op E403 in Roeselare

Bij een verkeersongeval op de E403 richting Kortrijk zijn dinsdagavond twee automobilisten gewond geraakt. Hun voertuigen raakten zwaar verhakkeld maar als bij wonder raakten de twee mannen slechts lichtgewond. De E403 was korte tijd volledig afgesloten.
The post Mannen als bij wonder slechts lichtgewond na zwaar ongeval op E403 in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dankjewel, Telenet”: Luca Brecel moet factuur van 5.000 euro (!) dan toch niet betalen na “halve minuut 4G”

Luca Brecel houdt alleen een sportieve kater over aan z’n trip naar de Saudi Arabia Snooker Masters. De 29-jarige Limburger werd vorige week in de eerste ronde uitgeschakeld. Aanvankelijk leek hij ook te zijn opgezadeld met een stevige rekening voor zijn mobiel verbuik. Bijna 5.000 euro zat hij boven z’n vaste abonnementskost, al heeft Telenet de fout intussen rechtgezet.

Lees meer »

Brugse politie aanziet Club-Dortmund als risicowedstrijd

Op woensdag 18 september om 21 uur neemt Club Brugge het in het Jan Breydelstadion op tegen het Duitse BVB Dortmund in het kader van de UEFA Champions League. Deze wedstrijd wordt beschouwd als een risicowedstrijd. Het stadsbestuur en de lokale politie nemen veiligheidsmaatregelen om alles in goede banen te leiden.
The post Brugse politie aanziet Club-Dortmund als risicowedstrijd

Lees meer »

De beste pizza ter wereld bestel je niet in het land van de pizza

Wie pizza zegt, zegt Italië. En toch komt de beste pizza Margherita of Prosciutto niet uit Italië maar uit Manhattan. Eigenaar Anthony Mangieri van Una Pizza Napoletana werd tijdens de awarduitreiking in Napels uitgeroepen tot ’s werelds beste pizzabakker. Eerste Belg werd La Pizza è Bella in Antwerpen op de 68ste plaats.

Lees meer »

Een maand voor de verkiezingen is er geen politieke consensus over de ziekenhuisfusie tussen AZ Sint-Jan en AZ Sint-Lucas in Brugge

Een maand voor de verkiezingen is er geen politieke consensus over de ziekenhuisfusie tussen AZ Sint-Jan en AZ Sint-Lucas in Brugge. Het is niet het enige grote dossier dat de Brugse politiek verdeelt. Dat bleek tijdens ons politiek debat met de zeven Brugse lijsttrekkers bij D’s Deldycke traiteurs.
The post Een maand voor de verkiezingen is er geen politieke

Lees meer »